NOTÍCIES

L’Ajuntament amplia les zones destinades a l’estacionament de vehicles per a persones amb diversitat funcional


El pla de neteja exhaustiva de les vies públiques, zones verdes, places i contenidors d’Almussafes s’ha focalitzat esta setmana en el condicionament i posada a punt del Parc Rural, paratge que obri les seues portes a la ciutadania durant tot el període de la Setmana Santa i la Pasqua i on a més s’han col·locat cartells per a informar de la normativa d’ús i de l’horari d’obertura de les instal·lacions.

Així mateix, els operaris de la brigada municipal, en col·laboració amb els treballadors de l’Emcorp i Emcord, han incidit en la neteja integral de diferents carrers de les àrees industrials i en el manteniment i ampliació de les zones destinades a l’estacionament de vehicles per a persones amb diversitat funcional.

La seguretat de la ciutadania és essencial i prova d’això durant els últims dies s’ha prestat una especial atenció a les condicions dels arbres del parc de la Pineda, un fet que ha desembocat en la tala d’aquells exemplars que es trobaven malalts i que, per tant, podien suposar un risc per als vianants. L’actuació executada també ha suposat la neteja posterior de la zona verda amb aigua a pressió.

El pla municipal per al manteniment òptim de totes les àrees del nucli urbà i terme municipal, principalment de jardins i vies públiques, es revisa i planifica amb una periodicitat setmanalment i generalment el calendari d’intervencions incorpora peticions ciutadanes.

Com a conseqüència de requeriments en el servici, esta setmana ha sigut inviable la realització de la neteja de carrers inicialment programada, encara que a partir de dilluns que ve es reprendrà amb total normalitat esta comesa que, des de fa un mes, s’ha millorat amb l’ampliació de la neteja de dos vies públiques per setmana.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME