CONSULTA CIUTADANA: AGENDA URBANA ALMUSSAFES

L’Ajuntament d’Almussafes es troba en procés d’elaboració de la seua estratègia d’Agenda Urbana Local, amb el propòsit d’alinear els seus objectius de desenvolupament a les línies del Pla ‘Next Generation’ i de l’Agenda Urbana Espanyola.

Aquest pla busca dissenyar una estratègia d’actuació per a organitzar l’absorció dels fons europeus i definir les línies d’acció per als pròxims anys.

L’Agenda Urbana d’Almussafes és un pla estratègic de desenvolupament sostenible. Aquest pla definirà les línies d’acció a seguir durant els pròxims anys mirant a Europa i les oportunitats de creixement que ofereix el marc comunitari, per a reforçar així l’aposta de la localitat per una governança basada en el “euromunicipalisme”.

Per a assegurar la participació ciutadana en l’elaboració d’aquesta Agenda, s’ha iniciat un procés de consulta telemàtica oberta a la ciutadania major de 16 anys. 

L’enquesta ja està disponible i es pot respondre fins al 15 de febrer a través del següent enllaç: 


CONSULTA ON LINE

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfD4X4FsN9LGzrALaAtyF0gVrcyKsGpFArJHRa4KTaGDGoUlQ/viewform

L’Ajuntament anima a la ciutadania a prendre part d’aquest procés per a poder actuar amb una òptica més àmplia i aportar les seues idees i suggeriments per a millorar la ciutat.

Amb aquest pla, Almussafes es posiciona com un municipi alineat amb les polítiques públiques actuals en el marc de l’Agenda Urbana Espanyola i el Pla de Recuperació, Transició i Resiliència “Espanya Pot” per al ‘Next Generation’. Això facilita el seu posicionament per a optar i gestionar convocatòries europees amb les quals portar avant noves transformacions urbanes i contribuirà a solucionar els problemes de la població i buscar alternatives eficients i sostenibles als reptes que es presenten com a municipis i com Europa.