📑 CONSULTES, QUEIXES I SUGGERIMENTS

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Durant els últims anys, l’aposta per la Participació Ciutadana, com a pont entre la democràcia representativa i deliberativa i mostra de responsabilitat política quant a la seua contribució a la millora de l’eficàcia en les polítiques públiques i a la legitimitat de les institucions entre la ciutadania, ha sigut una constant en l’Ajuntament d’Almussafes.

Prova d’això, la Setmana de Participació Ciutadana, celebrada l’any 2007, la consolidació de l’Enquesta ciutadana d’anàlisi del Model de Ciutat, que es realitza cada dos anys, i el diagnòstic sobre l’Avaluació dels servicis i equipaments públics que incorpora, així mateix, la redacció del Pla de Participació Ciutadana d’Almussafes.

A més de la informació concreta sobre els mecanismes participatius impulsats des del consistori municipal per a avaluar les polítiques públiques, en este apartat podràs participar activament en qüestions que afectaran de manera directa a la localitat, mostrant la teua opinió en les diferents consultes populars plantejades amb la finalitat d’obtindre la major transparència en la gestió pública.

CONSULTA PRÈVIA DEL REGLAMENT MUNICIPAL DEL SERVEI DE MENJAR A CASA

Consultes

Consultes i sol.licituds d’informació

Sol.licitar informació de servicis o gestions administratives municipals, o d’activitats culturals, d’oci, etc. que es realitzen en Almussafes.

+ Sol.licitar informació


Queixes, consultes i suggeriments

Reclamacions, queixes i suggeriments

Les reclamacions per tardances, desatencions, retrasos o qualsevol altra anomalia en el funcionament dels servicis municipals podran realitzar-se:

Presencialment en qualsevol dels registres d’entrada de l’Ajuntament.

En línia accedint amb un Certificat Digital (expedit per l’ACCV) o amb DNI-e.

Si el sol.licitant fóra una Societat o Comunitat de bens tindrà que accedir amb un Certificat Digital d’entitat, qui acredite la representació de qui signa la sol.licitud.

+ Accedir al portal de l’Administració Electrònica


Parla amb l´alcalde

Parla amb l’Alcalde

L’alcalde, Antonio González, contesta les preguntes dels veïns i veïnes d’Almussafes.

Aquesta és la Línia directa amb l’alcalde a la qual podeu adreçar les vostres demandes, queixes i consultes. Una vegada enviada la informació amb la petició corresponent, es processarà la vostra proposta i rebreu en el vostre correu electrònic la resposta corresponent.

Gràcies per adreçar-vos a nosaltres.

+ Envia un correu electrònic a l’Alcalde