BENESTAR SOCIAL – ACTIVITATS

SETMANA DE LA TERCERA EDAT

Programació d’una sèrie d’actes de caràcter festiu i cultural amb els quals la població d’Almussafes rendix homenatge als seus majors. Es desenvolupa una vegada a l’any, durant el mes de març.

SETMANA DE LA DONA

Es tracta d’un seguit d’actes, tant de carácter recreatiu i cultural com reivindicatiu, que tenen com a finalitat donar a conèixer la situació de la dona i reflexionar sobre les formes de superar les desigualtats. Es desenvolupa una vegada a l’any, cap a finals del mes d’octubre.

SETMANA DE LA SALUT

Iniciativa organitzada per l’Ajuntament d’Almussafes en col·laboració amb els centres educatius, empreses i associacions amb l’objectiu de promoure hàbits de vida saludables en el municipi. Cada any, durant una setmana del mes de Maig, es realitzen desenes d’activitats relacionades amb la prevenció i amb la millora i cura de la nostra salut i de les persones que ens envolten.

AJUDA A LA COOPERACIÓ INTERNACIONAL

Aquest Ajuntament, en sessió celebrada pel Ple Corporatiu, de data 1 d’abril del 2004, va adoptar l’acord d’ingrés en el FONS VALÈNCIA PER LA SOLIDARITAT (FVS), sent des d’aleshores soci d’aquesta entitat.

El FONS VALÈNCIA PER LA SOLIDARITAT és l’associació d’Ajuntaments i Mancomunitats de la Comunitat Valenciana que suma esforços i recursos per a l’erradicació de la pobresa i treballa per la igualtat d’oportunitats mitjançant la cooperació internacional i l’educació per al desenvolupament.