MATRÍCULA

Aula Mentor Almussafes

1- Cal tindre clar el curs o cursos que desitges fer. Per a això consulta la web dels cursos mentor o consulta-ho amb l’administrador/a de l’aula.

La forma de matricular-se pot ser:

  • PERSONANT-TE en el nostre Centre pagant en targeta. També ens hauràs d’omplir el formulari d’inscripció allí mateix o pots portar-lo ja omplit de casa.
DESCRIPCIÓDOCUMENT
Formulari d’inscripció Aula Mentor
  • Via ONLINE tens dos formes:

1- A través de la plataforma Serviweb

Una vegada realitzat el pagament a través de la plataforma, has d’enviar al correu almussafes@aulamentor.es:

– Còpia del rebut.

– Formulari d’inscripció completament omplit. No s’atendran inscripcions incompletes o a les que no s’haja adjuntat el butlletí de pagament.

2- Per transferència bancària

  • Fer un ingrés bancari al número de compte del nostre CIJ, per 48,00 euros. Esta quantitat dóna dret a l’acció tutorial i accés a la web del curs per 60 dies. Detalla: NOM, COGNOMS i com a concepte “DNI+MENTOR”. En la següent taula trobaràs la fitxa “Fitxa informació pagament inscripció per transferència” amb tota la informació que necessites per a formalitzar l’ingrés.
DESCRIPCIÓVALENCIÀESPANYOL
Fitxa de pagament mijançant
transferència bancària
Fitxa de pagament mijançant
la plataforma DEPORWEB
  • Una vegada realitzat l’ingrés bancari:Envia un correu electrònic a la direcció de correu-e de l’aula almussafes@aulamentor.es, en el que hauràs d’adjuntar el rebut escanejat o fotografiat que el banc t’haja donat.Si no tens escàner o no pots fotografiar-ho, envia per correu el número de referència del dit rebut, perquè des de l’administració de l’Aula podem comprovar el pagament.
  • En el correu electrònic que t’indiquem en l’apartat anterior has d’adjuntar el formulari d’inscripció completament omplit. No s’atendran inscripcions incompletes o a les que no s’haja adjuntat el butlletí de pagament.També pots passar pel Centre i deixar-nos el butlletí d’ingrés que t’hauran donat en el banc i el formulari d’inscripció.

2- En un termini màxim de 7 dies, rebràs contestació de l’aula: t’enviarem els codis per a accedir a la plataforma de formació i al teu correu-e, així com el nom i correu-e del tutor/a assignat.

Si tens dubtes sobre si el curs porta material que hages de comprar o si aquest està disponible en la web i és gratuït, posa’t en contacte amb l’administració de l’aula.

En el cas de cursos amb material que hem de facilitar-te des de l’Aula, podem enviar-lo al teu correu postal o bé pots passar-te per l’Ajuntament, on ho deixaríem en Consergeria, segons preferisques.

3- Passat el primer termini abonat de 60 dies (corresponent a la matrícula inicial), has de renovar (recarregar) la matrícula per altres 30 dies o més fins a la finalització del teu curs.

En la recàrrega d’un curs hi ha que fer arribar el document de pagament a l’administrador mentres aquest es trobe actiu (uns 5 dies abans que finalitze) de manera que els 30 dies recarregats s’acumularan als que tinga l’alumne en eixe moment.

A fi de resoldre els possibles oblits, el sistema permet que la recàrrega es realitze fora de termini durant els 15 dies següents a la caducitat però al realitzar la recàrrega en este període “de gràcia” els dies que transcórreguen es resten de la recàrrega.

Ens trobaràs en el CIJ en l’Arrossera (Plaça del Mercat, 11) en horari d’atenció preferent de:

  • Dilluns a divendres (menys dimecres) d’11:00 a 14:00 hores.
  • Dilluns, dimarts i dimecres de 16:30 a 20:00 hores. Estiu de 17:00 a 20:00 hores.

Encara que és més convenient que crides per telèfon al 96 178 51 10 per a concertar una cita.