NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes posa a punt el nou aparcament públic del Camí Sendeta


Despedim una nova setmana de millores urbanes a Almussafes, executades per part de la brigada municipal i els treballadors dels plans d’ocupació en actiu. Durant els últims dies s’han realitzat diferents intervencions, entre les quals destaca l’adequació de l’aparcament del Camí Sendeta, així com les corresponents obres d’habilitació del mateix.

En el mapa general estan indicades les zones de localització del calendari d’intervencions de manteniment urbà, executades des de dilluns passat dia 19 i fins al divendres 23 de març en la població.

En este sentit, els operaris de la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes, junt amb els 17 treballadors contractats a través dels programes d’ocupació del Servef EMCORD i EMCORP, han procedit a la instal·lació de nous senyals verticals, a la substitució de les deteriorades i a la reparació d’aquelles que es trobaven en mal estat de conservació. Així mateix, l’equip de manteniment ha donat continuïtat a les labors de reparació de voreres en diferents vies públiques, amb la finalitat d’assegurar la correcta circulació dels vianants.

Entre les actuacions urbanístiques completades, destaca la posada a punt del nou espai habilitat com a estacionament públic per part del consistori municipal en El Camí Sendeta, una acció que també ha generat diferents obres menors d’habilitació en la via.

El manteniment de la senyalització vertical i la instal·lació de noves cobertes metàl·liques en els contenidors, tant del nucli urbà com de les zones industrials, també han centrat el planning d’obres setmanal que de nou ha incorporat diferents incidències diàries, a més de la reparació i reposició de material en els parcs públics per a mascotes (pipicans) i la millora dels aparcaments municipals, utilitzant per a això el farcit de triturat resultant del fresatge de les vies públiques.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME