CULTURA

L’Associació Cultural ‘Paleta i pinzell’ organitza el IV Encontre de Pintors d’Almussafes

Les inscripcions per a participar en l’esdeveniment, que se celebrarà el 29 d’abril, s’obriran el pròxim dilluns 2 d’abril

Els treballs s’exposaran del 4 al 18 de maig en el Centre Cultural perquè els visitants voten per les seues obres preferides


El pròxim diumenge 29 d’abril Almussafes acollirà el IV Encontre de Pintors de la localitat, una activitat impulsada i organitzada per l’Associació Cultural ‘Paleta i Pinzell’ en la qual els participants plasmaran sobre els seus llenços la imatge de la població que decidisquen. Les inscripcions s’obriran el pròxim dilluns 2 d’abril i romandran obertes fins al mateix dia de la celebració. Les obres lliurades a l’organització després de la finalització de la sessió s’exposaran a la ciutadania del 4 al 18 de maig i durant eixe període s’habilitarà un espai perquè els visitants de la mostra voten pels seus treballs preferits, els autors dels quals rebran com a obsequis detalls relacionats amb aquesta activitat artística.

Els diferents espais que integren el terme municipal d’Almussafes tornaran a convertir-se pròximament, i per quart any consecutiu, en inspiració per als millors pintors del nostre entorn. L’Associació Cultural ‘Paleta i Pinzell’ ha programat per al pròxim diumenge 29 d’abril el IV Encontre de Pintors d’Almussafes, una iniciativa que va ressorgir en 2015 i que a poc a poc està tornant a consolidar-se.

“Almussafes és una població amb gran quantitat de racons bells i estic convençuda que els artistes sabran reflectir en els seus llenços la vertadera essència de la localitat”, assegura la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes, Teresa Iborra. “Anime als amants d’aquesta disciplina a involucrar-se en aquesta aventura en la qual segur descobrirem un gran talent”, destaca.

Els interessats a participar en la convocatòria, que és gratuïta, hauran d’inscriure’s a partir del dia 2 d’abril lliurant la fitxa creada per a tal efecte degudament emplenada en la recepció del Centre Cultural o en el correu elennamt@gmail.com, tràmit que es convertirà en definitiu el mateix dia 29 d’abril de 9 a 10 hores, moment en el qual està prevista la concentració dels artistes.

Tal com consta en les bases, el tema estarà relacionat amb Almussafes i el seu entorn i en la creació de les obres podrà utilitzar-se qualsevol tècnica, sent responsabilitat de cada participant proveir-se de les eines necessàries per a desenvolupar el seu treball. La sessió finalitzarà a les 14 hores, quan hauran de lliurar-se els llenços a l’organització per a la preparació de l’exposició de les mateixes.
 
Horari de la trobada i exposició
 
La mostra romandrà oberta del 4 al 18 de maig i durant aqueix període els visitants a la mateixa podran votar per les seues pintures favorites. Les cinc més votades seran obsequiades amb detalls relacionats amb aquesta activitat artística. Així mateix, els autors que desitgen vendre la seua obra, hauran de facilitar a l’organització el títol i el preu de la mateixa.

La jornada de la trobada, el diumenge 29 d’abril, començarà a les 9 hores amb la concentració dels artistes i continuarà amb la sessió de pintura, que s’iniciarà a les 10.30 hores i es prolongarà fins a les 14 hores. Per a concloure el programa, a les 14.30 hores se celebrarà un dinar de germanor, per al que serà necessari avisar al començament del dia i abonar 12 euros per cada cobert.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES