ESPORTS

Almussafes acull la fase autonòmica del Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica

La trobada es va celebrar dissabte passat 10 de març en el Pavelló Poliesportiu Municipal de la localitat

L’endemà, el diumenge 11 de març, es van dur a terme en el recinte els controls autonòmics de gimnàstica rítmica de la Federació de Gimnàstica de la CV


El Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes va acollir el passat cap de setmana dos importants cites esportives de gimnàstica rítmica a nivell valencià. El dissabte 10 de març es va disputar en esta infraestructura pública la fase autonòmica del nacional base individual i la Copa Base de Conjunts, un esdeveniment multitudinari en què es van donar cita al voltant de 550 gimnastes de prop de 60 clubs de gimnàstica rítmica de la Comunitat Valenciana.

Les benjaminas del Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes (CEGA) Claudia Palau, Sara Narbona, Aina López, Lluna Alapont, Vega Perez van aconseguir la plata en l’autonòmic, obtenint el Bronze Autonòmic les components del Conjunt Juvenil local, Jessica Carmona, Elisa Marti, Ainhoa Narbona, Paula Palacios, Andrea Juan i Claudia Beltran, classificant-se així ambdós conjunts per a la fase nacional del Campionat d’Espanya que se celebrarà a Guadalajara. Per la seua banda, Elena Cerezuela també va aconseguir el passe a la fase final d’este torneig aconseguint una meritòria novena plaça. Finalment, Estela González va obtindre la setzena posició en una categoria en què es classificaven les quinze primeres.

El diumenge, Almussafes també va ser la seu dels exercicis de control de gimnàstica rítmica de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana. En estes proves van prendre part Marta Palyudzhyshyn, Marina Cortelles, Lluna López, Natalia Canosa i Carmen Sebastiá, en Conjunts, i Patricia Perez i Verónica Morcillo, en Individual.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES