NOTÍCIES

La unitat mòbil d’anàlisi del càncer de pell realitza mig centenar de controls gratuïts a Almussafes

Una dermatòloga ha atés els veïns durant el matí de hui dimarts 23 de febrer


La Junta Local de Lluita contra el Càncer d’Almussafes ha despedit cap a les 13.30 hores de hui dimarts a la unitat mòbil d’informació i anàlisi de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), desplaçada fins a la localitat per a realitzar exploracions de pell als veïns interessats. La jornada s’ha tancat amb més de 50 controls gratuïts, que ha dirigit la doctora especialista en Dermatologia de l’AECC i de l’IVO, Sabrina Kindem. El primer edil, Toni González, també s’ha sotmés a una exploració de pell en la unitat mòbil, que s’ha emplaçat des de les 9.30 hores en l’esplanada de l’Ajuntament.

La presidenta de la Junta Local de Lluita contra el Càncer d’Almussafes, Adela Lladosa, qui ha coordinat durant tot el matí les inscripcions per a sotmetre’s a les revisions gratuïtes valora molt positivament el resultat de la iniciativa, que pensa repetir en el futur.

En concret, entre les 9.30 i les 13.30 hores, més de mig centenar de veïns i veïnes han acudit fins a la Unitat Mòbil de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), instal•lada al costat de l’edifici consistorial, per a realitzar-se una anàlisi gratuïta de pell per a evitar el melanoma i altres tipus de tumors.

El propi alcalde també ha optat per sotmetre’s a una exploració, l’última del matí, al considerar que “la prevenció és essencial per a evitar mals majors en el futur i per això hem de conscienciar a la societat de la necessitat optar per revisions periòdiques”.

Així mateix, les regidores de Cultura, Teresa Iborra, i de Tercera Edat, Paqui Oliver, s’han acostat fins a la unitat mòbil, que ha visitat Almussafes precisament la jornada de major activitat comercial per la celebració del mercat ambulant, i per tant de major afluència de veïns en la zona centre triada per al desenrotllament d’este esdeveniment sanitari, que ha comptat amb la col•laboració del propi Ajuntament d’Almussafes.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT