ESPORTS

Yolanda Lucha i Ferrán Rodrigo, subcampions en la IV Copa Federació de Tir amb Arc en Sala

El Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes va acollir el passat diumenge 21 aquesta cita convocada amb finalitat solidària


La pista central del Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes va ser l’escenari triat pel Club de Tir amb Arc de la localitat per a celebrar la IV Copa Federació de Tir amb Arc en Sala, esdeveniment organitzat per la Federació de la Comunitat Valenciana en el qual van participar nombroses entitats dedicades a aquesta disciplina esportiva i en el que les inscripcions es realitzaven aportant productes per al banc d’aliments de l’Ajuntament. Els almussafenys Yolanda Lucha i Ferrán Rodrigo, van quedar subcampions en les seues respectives categories, menors de 14 anys i sèniors. El lliurament de trofeus va comptar amb la presència de l’alcalde de la localitat, Toni González.

Estan acostumats a aconseguir grans resultats i aquesta ocasió no ha sigut una excepció. Els membres del Club de Tir amb Arc d’Almussafes han tornat a pujar al calaix de guanyadors. Aquesta vegada, amb motiu de la celebració de la IV Copa Federació de Tir amb Arc en Sala de la Comunitat Valenciana, de la qual l’entitat va ser amfitriona diumenge passat 21 de febrer. El Pavelló Poliesportiu Municipal de la localitat va acollir aquesta cita esportiva en la qual, a través del sistema d’eliminatòries, els participants van ser enfrontant-se entre les 8 i les 16 h.

Finalment, de l’equip almussafeny van aconseguir la segona posició del rànquing Yolanda Llucha, en la categoria de menors de 14 anys, i Ferrán Rodrigo, en la categoria Sènior. Al costat d’ells, van participar altres 8 companys, que van lluitar fins al final per obtenir la millor posició possible. Concretament, Maria Gómez, Emilio Llucha, María Miralles, Edgar Ferris i Nieves Jian, en menors de 14 anys, i Raúl Miralles, David de Miguel i Emilio Llucha en sèniors.

Al final de la jornada es va celebrar el lliurament de trofeus de la lliga i de la pròpia competició de copa, un acte en el qual van participar l’alcalde d’Almussafes, Toni González, el president de la federació valenciana, Julio Còrdova, i els responsables dels diferents clubs presents.

Una vegada més, aquesta convocatòria va estar marcada pel seu caràcter solidari, ja que les inscripcions consistien en el lliurament d’aliments no peribles que es van destinar al departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Almussafes amb l’objectiu de distribuir-ho entre les persones més necessitades del municipi.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES