NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes actua en cinc carrers del nucli urbà

L’asfaltat dels carrers s’emmarca en el Pla d’Inversions financerament sostenibles de la Diputació 2015


El consistori d’Almussafes va iniciar, dilluns passat 22 de febrer, els treballs urbanístics de pavimentació de les vies públiques Rei En Jaume, Tirant Lo Blanch, Pintor Ribera, Mestre Cardona i Manolo Chaqués. El projecte d’obra, sufragat en la seua totalitat per la Diputació de València a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de l’any 2015, està pressupostat en 27.500 euros i estarà enllestit demà dijous, amb la pintura vial dels cinc carrers objecte de millora.

Des del Departament d’Urbanisme del consistori municipal es va realitzar un estudi de comprovació de l’estat de les vies urbanes del nucli urbà per a determinar els carrers sobre els quals s’havia de desenrotllar el pla d’asfaltat en primer lloc. Com a conseqüència del considerable nombre de clots i desperfectes detectats en els carrers Rei En Jaume, Tirant Lo Blanch, Pintor Ribera, Mestre Cardona i Manolo Chaqués, “hem decidit desenrotllar el projecte d’obra en alguns trams dels mateixos, amb la finalitat d’assegurar l’adequada circulació dels vehicles i protegir la seguretat dels vianants”, destaca el regidor delegat, Andrés López.

Dilluns passat 22 de febrer, l’empresa contractada per l’Ajuntament va procedir a la neteja de les distintes zones objecte d’actuació i al fresatge del paviment asfàltic existent en les mateixes amb una profunditat d’entre 5 i 10 cm. i en una amplària d’un metre en el límit del rastell, a fi de rematar adequadament l’asfaltat existent amb les rigoles. “Volem acabar definitivament amb la problemàtica detectada en molts dels nostres carrers, que deixen un buit de desnivell, al no realitzar un correcte procés de fresatge, que suposa un risc de caiguda per als veïns que creuen per les mateixes”, explica l’edil.

La intervenció, inclosa en el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València per a l’any 2015, suposa una inversió de 27.500 euros i estarà finalitzada demà dijous, una vegada completada la pavimentació de les cinc vies urbanes i ajustat l’asfalt al nivell de les rigoles i la consegüent pintura de marques vials en les mateixes.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME