NOTÍCIES

El ple d’Almussafes defensa els valors democràtics

Els tres grups municipals aproven una moció conjunta adhesió inalterable als valors democràtics i d’igualtat, representants en l’esperit de la Constitució Espanyola

El pròxim divendres, 4 d’agost, a les 20 hores, este acord es visibilitzarà amb una concentració davant l’Ajuntament, en què participaran polítics i associacions locals


El ple de l’Ajuntament d’Almussafes ha aprovat per unanimitat una moció conjunta presentada per tots el grups municipals, PSOE, Compromís i PP, en defensa dels valors democràtics i la imatge pública del poble d’Almussafes. El pròxim divendres, 4 d’agost, a les 20 hores, alguns dels partits polítics i representants de diferents entitats locals es concentraran davant la Casa Consistorial per tal de fer un recolzament públic a les iniciatives en pro de la preservació dels valors democràtics establerts i instaurats en la nostra societat, i adreçades cap a la convivència i el respecte. Des del consistori municipal i les associacions participants s’anima a la ciutadania a sumar-se a la iniciativa.

L’acord explica que arran d’algunes mostres que s’han produït al nostre poble relacionades amb símbols preconstitucionals que no compartim, el ple de l’Ajuntament vol deixar clara a seua adhesió inalterable als valors democràtics i d’igualtat representats en l’esperit de la constitució espanyola 1978.

També fa referència al fet que a Almussafes “treballem, vivim, establim arrels, relacions, estimes, acollim persones amb tota la generositat possible. Quan es parle d’Almussafes en qualsevol lloc s’ha de fer des de la nostra realitat. La notícia ha de ser les aportacions que el poble fa per crear un món més lliure, més just, ha de ser per la nostra cultura, i sempre des de la creativitat i la construcció”.

De fet, s’esmenen a la exemples de les innumerables activitats artístiques i literàries que han anat desenvolupant-se al llarg dels anys i que han fet que la nostra localitat siga coneguda fins i tot als continents més allunyats d’Europa. “Com ara els Premis de Poesia Marc Granell Vila d’Almussafes, l’Encontre Internacional de Mags, els nostres esportistes, la indústria, el camp, el treball diari de cada un de nosaltres i el respecte cap a la humanitat que ens envolta”.

Els tres grups municipals asseguren que no hi ha cap entrebanc, cap negativitat que puga enterbolir l’esperit del nostre poble que aposta per l’alegria i per la llum, que són el de les idees i del progrés.

Tenint en compte que el poble d’Almussafes, i tots els veïns i veïnes sense distinció, vénen fent gala d’una actitud democràtica i de convivència ciutadana, en la moció s’acorda el recolzament a les iniciatives en pro de la preservació dels valors democràtics establerts i instaurats en la nostra societat, i adreçades cap a la convivència i el respecte.

Categorías:NOTÍCIES, POLÍTICA