ESPORTS

El Juvenil de l’Almussafes C.F. guanya la lliga i es converteix en equip de Primera Regional

El partit disputat el passat dissabte 16 d’abril en el Camp de Futbol local, en el qual van guanyar 2 a 0 al Massanassa, va permetre el triomf


L’Almussafes Club de Futbol està d’enhorabona. El seu equip juvenil es va alçar amb el títol de lliga de la seua categoria el passat dissabte 16 d’abril després de la seua victòria a casa contra el Massanassa. La pròxima temporada, els seus jugadors s’enfrontaran als equips de primera regional.

L’alegria va inundar les graderies del Camp de Futbol Municipal d’Almussafes el passat dissabte 16 d’abril quan va sonar la xiuletada que anunciava el final del partit que enfrontava a l’equip Juvenil local amb el del Massanassa. En aqueix moment, els joves almussafenys es convertien en els nous guanyadors de la lliga de tercera regional i, automàticament, passaven a integrar el conjunt de clubs que la pròxima temporada jugarà en primera regional.

Aquesta trobada, que va començar a les 19:30h, era decisiu, doncs malgrat faltar altres tres per al final d’aquesta temporada, podia ser clau per a imposar-se a la resta i aconseguir la meta per a la qual els seus integrants han estat treballant des del mes d’agost. La seua trajectòria durant aquests mesos ha sigut impecable, ja que des de llavors tan sol han perdut un partit. La regularitat ha sigut clau per a adjudicar-se la lliga quan encara no està conclosa.

El bon estat de forma dels blaus va quedar demostrat aquestes pasqües quan es van portar l’or en el I Torneig Querusport Nova Cup, campionat celebrat en la localitat alacantina de l’Alfàs del Pi i en el qual el porter de l’equip, Adrián Guerres Miquel, va ser proclamat com el millor jugador del torneig.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES