NOTÍCIES

El consistori d’Almussafes millora el seu frontó cobert municipal

El club de Pilota Valenciana presenta la nova imatge de la seua seu en la final autonòmica dels “JECV de frontó parelles” de diumenge passat


Els jugadors del Club de Pilota Valenciana d’Almussafes disfruten des de principis d’enguany 2016 d’un frontó cobert millorat. L’ajuntament d’Almussafes hi ha invertit part de la subvenció concedida per la Diputació de València a través del Pla d’Equipaments Esportius, concretament la quantitat de 5.415 euros, per a completar les obres de rehabilitació de la pista, executades per una empresa especialitzada durant l’última setmana del passat mes de desembre. La fase final autonòmica de la XXXIV edició dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó per parelles, disputada diumenge passat dia 10 en la població, ha sigut la primera competició oficial celebrada després de la realització dels treballs de remodelació en la instal•lació municipal.

El passat 28 de desembre, el consistori d’Almussafes va concloure les obres de remodelació del seu frontó cobert, instal•lació pública seu del Club de Pilota Valenciana i emplaçada en el poliesportiu municipal.

Durant tota una setmana, l’empresa especialista contractada per l’ajuntament, va procedir al subministrament i posterior aplicació de dos capes de resina de poliuretà alifàtic en la pista. “Esta intervenció era necessària per a l’òptim funcionament de l’esport autòcton de la pilota valenciana, una disciplina esportiva que a Almussafes promociona un club amb gran tradició i consolidació, com és el Club de Pilota Valenciana”, destaca el regidor d’Esports, Pau Bosch.

En concret, l’actuació va consistir en la instal•lació de 358 metres quadrats de paviment esportiu, així com l’aplicació i col•locació, per mitjà de corró, de dos capes de pintura amb base de poliuretà alifàtic monocomponent amb un rendiment aproximat de 200 grams el metre quadrat per cada capa i amb un acabat en brillantor.

Els treballs es van completar amb el marcatge reglamentari de línies en color blanc antiesvara per a previndre possibles accidents en la pista de frontó.

La Diputació, a través del seu Pla d’Equipaments Esportius, ha sufragat íntegrament esta intervenció, que disfruten des de l’obertura de l’any 2016 els jugadors de l’Escola de l’entitat esportiva durant els seus entrenaments setmanals i en les trobades oficials disputades en el frontó cobert.

Categories: NOTÍCIES, URBANISME