ESPORTS

Nou medalles per als arquers d’Almussafes en l’autonòmic de sala

El club de Tir amb Arc d’Almussafes celebrarà la IV Copa Federació el pròxim mes de febrer


Ahir diumenge dia 10 de gener, la ciutat de Santa Pola va acollir la vintena edició del campionat autonòmic de tir amb arc en la modalitat de sala per als arcs compost i recorb. El club de Tir amb Arc d’Almussafes va estar representat per huit jóvens arquers de la seua escola, a més de comptar amb la participació de Nerea López, en la categoria Senior, i de David de Miguel, en veterans. La jornada de competició es va clausurar amb un total de nou podis per als locals, que tancaran oficialment la temporada de sala amb la seua participació, el pròxim mes de febrer, en la Copa Federació, un trofeu de caràcter solidari organitzat pel club local que enguany complix la seua quarta convocatòria i que se celebrarà en el pavelló poliesportiu municipal.

A les 10 del matí d’ahir diumenge es va inaugurar el XX Campionat Autonòmic de Tir amb Arc en Sala en les instal•lacions esportives de la ciutat alacantina de Santa Pola amb la sèrie classificatòria que va enfrontar als esportistes representants de clubs esportius de la Comunitat Valenciana que competien amb arcs compostos i recorbs.

Els deu arquers participants en la prova esportiva, representants del Club de Tir amb Arc d’Almussafes van aconseguir superar amb nota esta fase i es van enfrontar en les eliminatòries als altres esportistes classificats en l’esmentada competició.

L’entrega dels trofeus es va celebrar prop de les 14 hores. De nou, l’entitat esportiva va aconseguir importants resultats. De fet, els huit esportistes que es formen en l’Escola del club local van aconseguir les primeres posicions del podi. En concret, en la modalitat d’arc olímpic, María Miralles es va proclamar campiona en la categoria aleví. En categoria infantil femení Yolanda Lucha i María Gómez es van adjudicar la segona i tercera plaça i en infantil masculí la plata i el bronze van ser per a Emilio Lucha i Edgar Ferris, respectivament. Per la seua banda, en cadets Ferrán Rodrigo va concloure tercer i Raúl Miralles, quart. Finalment, en la modalitat d’arc compost, Beatriz Polo es va proclamar campiona aleví.

Així mateix, Nerea López va demostrar de nou el seu potencial a l’adjudicar-se el primer lloc sènior de l’autonòmic i David de Miguel va concloure segon en la categoria veterans.

Esta cita esportiva dels arquers locals és la prèvia a la clausura de la temporada de sala, que coincidirà amb la celebració de la Copa Federació el pròxim 21 de febrer, de 9 a 14 hores, trofeu de caràcter solidari que, per quart any consecutiu, organitza el Club de Tir amb Arc d’Almussafes.

Segons destaca el president del Club de Tir amb Arc d’Almussafes, Miguel Ángel Ponce, “els arquers locals inicien ara els entrenaments per a afrontar la temporada en el camp de tir a l’aire lliure, un treball que els permetrà arribar amb garanties al replet calendari que els espera, amb les quatre tirades de lligues nacionals a Madrid, culminant en el Campionat d’Espanya, que enguany se celebrarà a Salamanca el pròxim mes de juliol, així com els provincials i autonòmics corresponents”.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES