ESPORTS

El Puig, Tibi, Borbotó, Petrer i Massamagrell, campions autonòmics dels “JECV de frontó parelles”

Almussafes, seu de la gran final de frontó amb la presència de les millors 15 escoles de la Comunitat Valenciana


Ahir diumenge dia 10 de gener, el Poliesportiu d’Almussafes va acollir la fase final autonòmica de la 34 edició dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó per parelles, un campionat organitzat des de la Federació de Pilota Valenciana, amb la col•laboració de la Generalitat i l’Ajuntament d’Almussafes. Els 20 millors equips de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, representants d’un total de 15 clubs esportius, es van donar cita en les instal•lacions esportives municipals, des de primeres hores del matí, per a alçar-se amb l’or autonòmic. Des del Club de Pilota Valenciana d’Almussafes s’agraïx l’esportivitat de tots els equips participants i el fet que la Federació haja triat el frontó del municipi per a disputar la gran final.

Gran matinal de frontó valencià la que es va viure a partir de les 9 hores de la jornada dominical d’ahir a Almussafes, amb la disputa de la fase autonòmica dels “XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó per parelles”.

En categoria infantil es va proclamar campió l’equip del Puig A, en categoria cadet, l’or se l’adjudicà la formació del club Tibi A i la parella vencedora en categoria juvenil fou la representant de Borbotó A. Per la seua banda, els subcampions en les esmentades categories van ser Petrer A, El Puig i Mutxamel A.

Amb el podi autonòmic en la modalitat de frontó per parelles d’estes tres primeres categories resolt, des de l’organització es va procedir a l’entrega de les medalles als millors equips en competició. L’alcalde, Toni González, el regidor d’Esports, Pau Bosch, la regidora de Joventut, Davinia Calatayud i l’edil de Cultura, Teresa Iborra, van ser les autoritats locals participants en l’acte d’entrega dels guardons. Així mateix, van assistir a l’acte els vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López, Juan Contreras i José Vicente Diago, i el regidor d’Esports del Puig, Fernando Txeca.

La fase final de JECV frontó parelles es va completar a la vesprada amb l’or aconseguit en categoria benjamí per Petrer a i el primer lloc de la formació de Massamagrell en la categoria aleví. Per la seua banda, El Puig A i Ondara A van aconseguir la plata després d’unes trepidants trobades en el frontó d’Almussafes. L’edil d’Esports d’Almussafes i l’exjugador Paco el Genovés van protagonitzar, en esta ocasió, l’acte d’entrega de les medalles a les parelles vencedores en ambdós categories. “Ha sigut un autèntic plaer comprovar la bona salut que té el nostre esport autòcton per antonomàsia, gràcies a la labor que es realitza des de la Federació de Pilota Valenciana i també des dels clubs dependents de la mateixa”, comenta Pau Bosch. El regidor lloa, així mateix, el treball desenrotllat des del Club de Pilota Valenciana d’Almussafes, i més concretament el del seu president, José Ventura.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES