CULTURA

El Centre Cultural d’Almussafes aposta per l’efectivitat amb la incorporació d’un escàner d’entrades

Els espectadors que adquirisquen les seues entrades per Internet ja no hauran de passar per taquilla

L’aplicació mòbil APK validarà automàticament el document generat a través de la xarxa


La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes contínua aplicant millores en el servici que se li presta a la ciutadania, amb l’objectiu d’apostar per l’eficiència i la qualitat del mateix. L’última de les novetats incorporades ha sigut l’adquisició d’un dispositiu mòbil APK que realitza l’escanejat de les localitats dels distints espectacles amb la finalitat de validar totes les que s’adquirixen via Internet a través de la web www.reservaentradas.com.

Dijous que ve 31 de març, coincidint amb el passe de la pel•lícula juvenil de gènere fantàstic “El cuento de los cuentos”, el Centre Cultural d’Almussafes inaugurarà un nou servici ciutadà que millorarà l’accessibilitat dels espectadors, evitant cues innecessàries en el mostrador.

Amb la posada en funcionament de l’aplicació mòbil APK d’escàner de localitats, els espectadors que compren les seues entrades de cine, teatre, música, dansa o qualsevol altre tipus d’espectacle cultural a través del portal www.reservaentradas.com es generaran de manera immediata un document amb un codi QR. L’usuari podrà triar entre imprimir-se el mateix en format paper o bé guardar l’esmentada entrada adquirida en el seu dispositiu mòbil personal. Després de la seua arribada al Centre Cultural el dia fixat per a la projecció de la pel•lícula o escenificació de l’actuació, l’espectador ja no necessitarà passar pel mostrador de recepció per a recollir la corresponent entrada, sinó que este sistema smartphone validarà la que ja consta en el seu mòbil o de la que prèviament ha obtingut còpia en paper.

“Les noves tecnologies de la informació ens brinden oportunitats per a agilitzar els diferents programes que oferim, impensables fa uns pocs anys, que hem d’aplicar en la contínua aposta per la qualitat dels nostres servicis municipals”, destaca l’edil de Cultura, Teresa Iborra. “Amb esta iniciativa, aconseguim oferir als nostres usuaris una major accessibilitat a la nostra oferta cultural”, conclou.

També amb l’objectiu de millorar l’eficiència i eficàcia del servici de venda d’entrades, fa tan sols dos setmanes, el Centre Cultural va inaugurar una doble taquilla de venda presencial en recepció, que ha tingut una bona acollida entre la ciutadania.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES