MEDI AMBIENT

La zona de recreació del parc Rural d’Almussafes, oberta en Setmana Santa

L’ajuntament arregla este espai públic i oferix un servici de consergeria

Els veïns de la localitat podran disfrutar de l’àrea d’oci estes Pasqües, entre les 10 i les 19 hores

El consistori municipal també prepara la zona verda del polígon per al seu ús durant les Pasqües


Fa dos anys, el consistori municipal va inaugurar un nou lloc de recreació dotat de mòduls de paellers i taules de picnic en el parc Rural d’Almussafes, franja verda enjardinada de propietat municipal que compta amb una superfície de 150.000 metres quadrats. Els veïns de la localitat han pogut disfrutar de l’esmentada zona d’escampament coincidint amb les vacacions de Setmana Santa i, enguany, podran repetir l’experiència, ja que l’Ajuntament ha establit l’obertura del mateix entre el 24 i el 29 de març, ambdós inclusivament, així com els dies 2, 3 i 4 d’abril. Durant l’última setmana, personal de la brigada municipal ha completat els treballs de neteja de l’espai públic, a més de reforçar-ho amb contenidors. Un conserge municipal s’encarregarà de supervisar i netejar l’esmentada àrea durant els dies festius. L’altra zona d’escampament, emplaçada en el parc industrial i que també compta amb paellers, es dota d’aigua corrent i es prepara per al seu ús durant estes festes.

Menys d’un quilòmetre separa el nucli urbà d’Almussafes del parc Rural, que compta amb una superfície de més de 150.000 metres quadrats i que oferix una gran quantitat d’arbratge i d’extenses zones d’ombra. A peu, amb bici o en automòbil, els veïns i veïnes d’Almussafes podran disfrutar d’esta zona verda durant les pròximes jornades de Setmana Santa, ja que l’executiu ha decidit obrir-ho al públic.

A més de l’ampli espai, l’esmentada àrea oferix un mòdul de sis paellers que els usuaris podran utilitzar per a la preparació de menjars a l’aire lliure en un entorn agradable i segur, principalment per a aquelles famílies que tenen xiquets menuts. De fet, el recinte rural complix amb totes les condicions de seguretat, al trobar-se tanca en la seua totalitat i completament il•luminat, a més de disposar d’aigua corrent, un gran magatzem i de banys adaptats per a minusvàlids.

Durant nou jornades i en horari de 10 a 19 hores, les famílies de la localitat podran passar el seu període vacacional en esta zona de picnic. Per a facilitar l’estada en el recinte, l’ajuntament ha previst que un treballador municipal informe els usuaris del servici, els facilite les cadires que requerisquen, ja que hi haurà 150 unitats disponibles, i s’encarregue de la neteja de tot el recinte.

Conclosa la Setmana Santa i tal com ja es ve fent durant els dos últims anys, aquelles famílies de la població que vullguen usar la instal•lació, a la que s’accedix des del camí Zurriaga, durant el seu temps d’oci, hauran de comunicar-ho en les Dependències de la Policia Local perquè se’ls concedisca el permís corresponent. “La concessió de l’autorització d’accés suposa l’assumpció de la responsabilitat del peticionari de cuidar i mantindre la zona en les condicions idònies i per a això apliquem un control exhaustiu del seu ús”, declara el regidor de Seguretat Ciutadana, Faustino Manzano.
 
Zona verda del polígon
 
Paral•lelament, l’Ajuntament d’Almussafes també ha arreglat l’àmplia zona verda del parc industrial Joan Carles I i amb accés des del camí Picassent, que també compta amb mòduls de paellers. L’àrea s’ha reforçat amb contenidors per a assegurar la seua correcta neteja per part dels ciutadans que facen ús de la mateixa durant les vacacions de Pasqua. “Este espai comptarà, així mateix, amb aigua corrent”, explica el regidor de Festes, Andrés López.

Categorías:MEDI AMBIENT, NOTÍCIES