NOTÍCIES

El calendari de millores urbanes suma una nova setmana a Almussafes


Del 22 al 26 de gener, els operaris de la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes, junt amb els 17 treballadors contractats a través dels programes d’ocupació del Servef EMCORD i EMCORP, han completat una gran quantitat d’intervencions de manteniment urbà en la població.

En el mapa general d’actuacions estan indicades les zones de localització del paquet d’actuacions executades del 22 al 26 de gener, tant en els carrers com en les zones verdes i instal•lacions municipals.

A més de l’adequació del nou jardí situat als voltants del CMFPA i de la dotació de papereres en el mateix, durant la present setmana s’han col•locat nous bancs de resina en el Parc Rural.

Les reparacions dutes a terme pels especialistes en el sector de la construcció també han sigut nombroses. En este sentit, s’ha donat continuïtat a la renovació de les voreres del polígon industrial afectades per desperfectes, a més de procedir a la reparació dels embornals situats entre el carrer Doctor Fleming i la Ronda Síndic Antoni Albuixech i a actuar en el paviment d’alguns carrers, en clar estat de deteriorament com a conseqüència de l’erosió provocada per l’aigua.

La posada a punt de la senyalització vertical i la instal•lació de noves cobertes metàl•liques en els contenidors, tant del nucli urbà com de les àrees industrials, també han centrat el calendari d’obres setmanal.

Finalment, els treballadors han donat solució a diferents incidències diàries, a més de procedir a la reparació i reposició de material en els parcs públics per a mascotes i a la millora dels pàrquings municipals, utilitzant per a això el farcit de triturat resultant del fresatge dels carrers.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME