NOTÍCIES

Almussafes enceta les obres d’asfaltat de la ronda H. Lluis Duart Alabarta

Els treballs de millora d’esta ronda de circumval·lació finalitzaran dijous que ve 1 de febrer


El Consistori d’Almussafes ha inaugurat, hui dilluns 29 de gener, el projecte urbanístic de pavimentació parcial de la ronda H. Lluis Duart Alabarta, una de les quatre grans vies que delimiten el municipi. Durant un total de quatre jornades, el tram comprés entre el carrer Benifaió i l’Avinguda Algemesí es mantindrà tancat a la circulació, ja que durant eixe període de temps l’empresa adjudicatària completarà esta obra menor, el pressupost de la qual ascendix a 36.732 euros.

L’executiu d’Almussafes ha emprés, hui dilluns 29 de gener, una intervenció urbanística emmarcada en el Pla de Manteniment i Millora de les Vies Públiques. Es tracta de la reparació parcial de la Ronda Historiador Lluís Duart Alabarta, concretament en el tram que discorre entre l’Avinguda Algemesí i el carrer Benifaió.

Des de primeres hores del matí, l’empresa Guerola Transer, SLU, adjudicatària de les obres, ha emprés els treballs de neteja de tota la zona objecte d’actuació, afectada per clots i desperfectes.

El projecte incorpora, així mateix, el fresatge del paviment asfàltic existent en la mateixa amb una profunditat de 5 cm. i en una amplària d’un metre en el límit del rastell, amb la finalitat de rematar adequadament l’asfaltat existent amb les rigoles. L’ajust de l’asfalt al nivell de les rigoles i la pintura de les marques vials completaran la intervenció, que estarà conclosa dijous que ve 1 de febrer.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME