NOTÍCIES

L’alcalde d’Almussafes continua amb la seua ronda de contactes amb les empreses de l’entorn

El passat divendres 23 de febrer va visitar Fritoper, S.L. al costat de la secretària autonòmica d’Indústria i les alcaldesses de Benifaió i Alaquàs

La companyia, traslladada recentment al Polígon Industrial Font de Mussa de Benifaió, s’ha acollit al programa d’ajudes a la contractació d’Almussafes


El passat divendres 23 de febrer, l’alcalde d’Almussafes, Toni González, va visitar l’empresa Fritoper, S.L. de Benifaió amb l’objectiu de conèixer de prop l’activitat d’aquesta companyia que l’any passat es va acollir al programa d’ajudes a la contractació impulsat per la Regidoria d’Ocupació del consistori municipal almussafeny. Gràcies a aquesta subvenció, la firma ha contractat a un total de sis persones pertanyents a la borsa d’ocupació de l’Agència de Desenvolupament Local. En la visita van participar també la secretària autonòmica de Indústria, Blanca Marín, i les alcaldesses de Benifaió i Alaquàs, Marta Ortiz i Elvira García.

L’alcalde d’Almussafes i regidor d’Ocupació, Toni González, continua reservant en la seua agenda temps per a visitar les empreses del municipi i del seu entorn amb l’objectiu de seguir treballant en la lluita contra la desocupació. Aquestes cites, que es desenvolupen periòdicament, constitueixen una de les principals línies estratègiques establides per l’executiu municipal per a la reactivació de l’economia local.

L’última d’aquestes visites, realitzada a les instal·lacions de l’empresa fabricadora de snacks Fritoper, S.L., situada en el Polígon Industrial Font de Mussa de la veïna població de Benifaió, es va dur a terme el passat divendres 23 de febrer al matí al costat de la secretària Autonòmica d’Indústria, Blanca Marín, i les alcaldesses de Benifaió i Alaquàs, Marta Ortiz i Elvira García, respectivament.

La companyia, que es va traslladar recentment a la seua nova seu procedent de la localitat d’Alaquàs, ha mantingut després d’aquest canvi a la major part de la seua plantilla, formada per un centenar d’operaris. No obstant açò, en la seua nova etapa ha continuat realitzant contractacions, entre les quals es troben les d’un total de sis persones d’Almussafes. Aquestes incorporacions han sigut possibles gràcies a les ajudes a la contractació impulsades des de l’Ajuntament d’Almussafes, a les quals Fritos Pérez s’ha acollit en la present edició.

“El contacte continu amb el teixit empresarial ens està donant molt bons resultats i una prova més de l’èxit de la nostra estratègia és la contractació d’aquestes persones d’Almussafes per part de Fritoper, S.L.”, declara el president de l’executiu municipal, qui va comprovar de primera mà durant la visita el procés d’elaboració dels productes que comercialitza la companyia, entre els quals es troben diferents tipus de creïlles fregides i de crispetes de dacsa.

En 2017, l’Ajuntament d’Almussafes va destinar 1.100.000 euros a les polítiques d’ocupació, dels quals 175.000 euros es van dedicar a les subvencions per a les empreses que contractaren persones de la localitat i 40.000 euros a projectes emprenedors.

Categorías:NOTÍCIES, OCUPACIÓ