NOTÍCIES

El nou curs d’activitats auxiliars de magatzem d’Almussafes, en la seua recta final

Hui, divendres 8 de febrer, l’alcalde d’Almussafes ha visitat a l’alumnat durant una de les sessions pràctiques del programa

La formació, que finalitzarà l’1 de març, els està capacitant per a conduir carretons i per a obtindre el certificat de professionalitat del nivell 1


Les quinze persones que estan participant des del 20 de desembre en el curs d’activitats auxiliars de magatzem organitzat per l’Ajuntament d’Almussafes en col·laboració amb Labora han rebut hui, divendres 8 de febrer, la visita de l’alcalde de la localitat, Toni González, qui els ha felicitat pel seu esforç i els ha animat a continuar formant-se per a millorar la seua ocupabilitat. El magatzem municipal acull una part de la fase pràctica, que també inclou diverses sessions en empreses durant l’última setmana de febrer. L’alumnat que supere amb èxit el curs rebrà el carnet de carretoner i el certificat de professionalitat del nivell 1.

L’alcalde d’Almussafes, Toni González, ha visitat hui, divendres 8 de febrer, a l’alumnat del curs d’activitats auxiliars de magatzem que s’està desenvolupant en dependències municipals des del passat dijous 20 de desembre i que està impulsat pel propi Ajuntament de la localitat en col·laboració amb Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Després de concloure la fase teòrica, impartida a l’Escola Municipal de Formació de Persones Adultes, les quinze persones admeses en aquesta formació afronten ara les pràctiques incloses en el programa, que es duen a terme aquests dies en el magatzem municipal. Fins allí s’ha traslladat el primer edil per a interessar-se pels resultats obtinguts fins ara amb el projecte, que conclourà el pròxim 1 de març i compta amb una subvenció de 20.662,50 euros de la citada institució autonòmica.

González, també regidor d’Indústria i Ocupació, els ha donat l’enhorabona pel seu esforç i els ha animat a continuar formant-se per a augmentar les seues possibilitats d’inserció laboral. “Aquests cursos no es convoquen perquè sí, són la conseqüència d’escoltar atentament les necessitats que ens traslladen les empreses del polígon industrial, per la qual cosa sabem que superar-los constitueix un avantatge competitiu en una entrevista de treball”, assenyala. “No és el primer ni serà l’últim perquè el nostre compromís amb l’ocupació és ferma i es va materialitzant en aquest tipus de propostes”, recorda.

 
El curs
 
La iniciativa, de 250 hores de durada i que també preveu pràctiques durant l’última setmana de febrer en empreses, forma part del conjunt de mesures incloses en el Pla Estratègic de Foment de l’Ocupació 2016-2020 i durant la mateixa l’alumnat ha aprés el procés que han de seguir per a la manipulació de càrregues, la realització d’operacions auxiliars d’emmagatzematge i la preparació de comandes. Finalment, també han reflexionat sobre qüestions més generals com la inserció laboral, la sensibilització mediambiental, la igualtat de gènere i el treball autònom.
 
 
 
 

Categorías:NOTÍCIES, OCUPACIÓ