ESPORTS

El Club de Tir amb Arc s’adjudica tres plates en el Campionat d’Espanya en Sala

Bea Polo va ser segona per equips i en individual i Nerea López va obtindre la mateixa posició per equips

Al costat d’elles van participar en el torneig, disputat en Marina d’Or, altres vuit arquers i arqueres de l’entitat


El complex turístic Marina d’Or, situat en la localitat castellonenca d’Orpesa, va acollir del 30 de gener al 2 de febrer el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc en Sala, un torneig organitzat per la Real Federació Espanyola de Tir amb Arc en el qual van estar presents diversos components del Club de Tir amb Arc d’Almussafes entre els 674 participants de tot el país.

Les posicions més destacades de l’equip almussafeny van ser per a Bea Polo, que va signar dues plates, una per equips i una altra individual en arc compost, i Nerea López, que va aconseguir el mateix metall en equips. López es va quedar a les portes de pujar també al podi en la modalitat individual, atés que en aquest apartat va ser quarta.

L’entitat va competir també durant el cap de setmana en el ‘Palau d’Or’ amb altres vuit esportistes. Enric Moscardó i Guillem Iborra van ser dissetens en Menors de 14 anys, la mateixa posició que va aconseguir Yoli Lucha en Júnior. En Cadet Emi Lucha va ser nové i Julia Galera dissetena. En Sènior, Vicenta Palacios va ser novena en arc nu i Víctor Lledó 42é en arc recorb. Finament, Carlos Ramón es va quedar en el lloc número 46.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES