ESPORTS

Dos ors per al Club de Tir amb Arc d’Almussafes en la primera tirada de la lliga nacional

Emilio Lucha i Beatriz Polo pugen al màxim alt del podi en el campionat de cadets i menors de 14 anys


Excel•lents resultats per als arquers del club de Tir amb Arc d’Almussafes en la primera tirada de la Lliga Nacional Cadet i Menors de 14 anys, celebrada a Madrid este cap de setmana. Els dos ors aconseguits els situen en una bona posició per a les següents dos cites nacionals i auguren noves victòries per al Campionat d’Espanya de les esmentades categories, que tindrà lloc en a Corunya, el pròxim mes de juliol. De la suma de les esmentades puntuacions s’establirà el rànquing que decidirà els cadets i menors de 14 anys que entraran a formar part del Pla Nacional de Tecnificació Esportiva, les concentracions dels quals es realitzen en La Blume, Madrid.

Els arquers d’Almussafes que han competit en la primera de les tres tirades puntuables de la Lliga Nacional Cadet i menors de 14 anys han tornat a casa amb un total de dos medalles d’or. La ciutat de Madrid va acollir el campionat que s’ha desenrotllat durant els dies 22 i 23 d’abril i en el que han participat un total de dos menors de 14 anys i tres cadets.

En concret, Emilio Lucha, l’arquer més jove de l’expedició, es va adjudicar la primera plaça en la categoria de menors de 14 anys i en arc recorb “en unes eliminatòries amb un altíssim nivell”, tal com expliquen des del Club de Tir amb Arc d’Almussafes. Per la seua banda, l’arquera Beatriz Polo s’ha alçat amb el primer lloc en la mateixa categoria però en la competició d’arc compost.

En l’apartat de cadets, María Gómez va completar un excel•lent classificatori, encara que no va poder aconseguir la preada medalla de bronze al perdre amb la fletxa de desempat de l’eliminatòria. En esta ocasió, la sort tampoc va beneficiar els arquers Yolanda Lucha i Ferrán Rodrigo, els que van caure en octaus. No obstant això, els esportistes locals es preparen per a les altres dos tirades nacionals, que també acollirà la capital d’Espanya, així com per al Gran Premi d’Espanya, que se celebrarà en la localitat de San Javier, el pròxim cap de setmana.

Des del club es mostren orgullosos dels resultats obtinguts, fruit dels entrenaments i el gran treball que es realitza setmanalment per part del seu entrenador, Marcos López.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES