NOTÍCIES

Les illes ecològiques d’Almussafes es visten de flors

L’ajuntament continua executant els projecte de decoració dels contenidors del municipi

Les joves estudiants de Belles Arts Berta Guixot, Yasmina Moscardó, Mar Reig i Alba Castañosa han sigut contractades per a aquesta tasca pel consistori

Quan acabe aquesta segona fase, s’haurà actuat sobre un total de 17 punts de reciclatge del casc urbà


Els punts de reciclatge situats en les vies públiques d’Almussafes continuen experimentant canvis en la seua estètica gràcies al projecte artístic que el consistori municipal de la localitat està duent a terme en els mateixos. Quatre joves estudiants de Belles Arts s’estan encarregant de seguir decorant els contenidors amb motius relacionats amb la naturalesa. Tal com van fer en la primera fase, implementada en l’estiu de 2016, s’estan decorant 8 d’aquests punts, que disposen de tres contenidors cadascun, amb el que en total hi haurà 17 illes decorades en finalitzar aquest segon tram del projecte.

Les regidories de Medi ambient, Urbanisme i Joventut de l’Ajuntament d’Almussafes tornen a unir-se per a continuar amb la segona fase del projecte de decoració de les illes ecològiques situades en el casc urbà. Aquesta actuació conjunta, que es reprèn després de l’èxit aconseguit durant la posada en marxa de la primera fase, el passat mes de juliol de 2016, “pretén fer més atractiu el procés de reciclatge perquè augmente la recollida selectiva, frenar la deterioració dels contenidors i contribuir al desenvolupament artístic dels joves de la localitat”, assenyala la regidora de Medi ambient, Teresa Iborra.

Tal com va ocórrer en la primera fase, quatre joves estudiants de Belles arts, Berta Guixot, Yasmina Moscardó, Mar Reig i Alba Castañosa, han sigut contractades per a aquesta tasca pel consistori i formen l’equip de treball que està duent a terme les tasques per a omplir de color un total de 8 punts de reciclatge, amb tres contenidors cadascun, que se sumaran a les 9 illes ecològiques que ja van ser sotmeses l’any passat al procés de pintura per a frenar la deterioració al que s’enfronten els contenidors per estar situats a l’aire lliure i enfrontar-se als efectes del sol i les pluges. De nou, la temàtica utilitzada està sent la naturalesa i, més concretament, les flors, amb el que es dotarà el resultat final de coherència respecte a la primera fase.

Després d’una primera base de pintura d’esmalt, se’ls imprimeix a aquests punts ecològics els dibuixos corresponents, sempre diferents uns d’uns altres, amb pintura d’esprai que posteriorment és perfilada amb retoladors esmaltats, “aconseguint un resultat final atractiu i amb el qual estem omplint els carrers d’Almussafes de color”, destaca la regidora de Joventut, Davinia Calatayud.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME