FESTES

Almussafes acull este cap de setmana la ‘V Fireta de Nadal’

L’ajuntament convoca la iniciativa comercial per a incentivar les compres

Els 19 establiments comercials de la present edició s’instal·laran en l’interior i voltants del Mercat Municipal

Junt amb els llocs, també s’oferiran activitats complementàries per a la infància


Dissabte que ve 15 i diumenge 16 de desembre, la Plaça del Mercat d’Almussafes acollirà la ‘V Fireta de Nadal’. Un total de dènou establiments comercials, dèsset en l’exterior i altres dos en els llocs del Mercat Municipal s’han sumat enguany en la convocatòria, que es du a terme per a impulsar l’activitat de les pimes i promocionar el consum en els negocis de proximitat. La ciutadania i visitants que s’acosten fins als diferents llocs podran adquirir una gran varietat de productes i el públic infantil tindrà al seu abast diferents tallers durant el matí del dissabte en l’interior de l’aparcament comercial.

La localitat d’Almussafes comença a inundar-se d’ambient nadalenc. El Centre Cultural es prepara per a acollir els festivals organitzats pels col·legis i les associacions, les llums de Nadal il·luminen els principals carrers de la localitat i l’Ajuntament ultima l’agenda d’actes que oferirà als diferents col·lectius ciutadans.

Entre les propostes del consistori municipal per a esta època de l’any repetix la ‘V Fireta de Nadal’, l’aparador comercial que des de 2014 s’instal·la en la Plaça del Mercat per a mostrar als veïns i veïnes els millors articles dels establiments comercials de la població i promocionar així l’adquisició de regals i productes típics d’estes festes en els negocis locals i sense necessitat de desplaçaments.

La iniciativa comercial es desenrotllarà dissabte que ve 15 de desembre, de 10 a 19 hores, i el diumenge 16 de desembre, entre les 10 i les 14 hores. Durant ambdós jornades, totes aquelles persones, ciutadania i visitants, que es desplacen fins al Mercat Municipal i els carrers adjacents que formen part del casc històric d’Almussafes, trobaran fins a 19 estands, 17 en l’exterior i els altres dos en l’interior d’esta dependència pública.

En esta quinta edició, han confirmat la seua participació botigues especialitzades en sectors tan diversos com la informàtica, la perfumeria, l’esport, l’alimentació, el tèxtil, el calçat, l’estètica, la fotografia, l’esport, la decoració, la llenceria, la farmàcia i l’ortopèdia. “Esta àmplia varietat de productes permetrà als i les visitants avançar les compres de Nadal assegurant-se la proximitat, la qualitat, el preu i la satisfacció d’estar contribuint al bon funcionament del teixit empresarial local”, assenyala la regidora de Comerç, Davinia Calatayud.

Igual que en les anteriors convocatòries, els llocs es complementaran amb un programa d’activitats dirigides al públic infantil. Concretament, s’instal·laran tallers en l’aparcament públic situat en la mateixa plaça. Una bola de neu que servirà de photocall i una dotzena de jocs variats com el “qui és qui”, les dames, el parxís, el ping-pong i el minigolf, entre altres, es trobaran a l’abast dels xiquets i xiquetes dissabte que ve, en horari d’11 a 14 hores. A més, el Pare Noel estarà arreplegant les cartes amb les peticions dels més xicotets.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES