NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes inicia la modernització dels seus polígons amb la subvenció de l’IVACE

La primera actuació consisteix en el reasfaltat de part de l’Avinguda de la Foia, en el tram que discorre pel parc industrial Joan Carles I

Els treballs es realitzaran des d’aquest divendres 14 de desembre a partir de les 22.30 hores i fins al diumenge a les 20 hores, com a màxim

La localitat ha rebut de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial una subvenció de 186.790 euros per a modernitzar les seues dues àrees industrials


Aquest divendres 14 de desembre comencen els treballs inclosos dins del pla de modernització dels polígons industrials d’Almussafes. La primera de les actuacions serà la repavimentació d’un tram de 6.727 metres quadrats de l’avinguda de la Foia i de la rotonda dels carrers Tramuntana i Ponent. El conjunt d’iniciatives per a convertir aquestes dues zones en intel·ligents i innovadores es desenvoluparà en els pròxims mesos i compta amb el suport de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, institució de la Generalitat Valenciana que aporta al projecte un total de 186. 790,80 euros. Els 17.329,58 euros restants els aporta l’Ajuntament de fons propis.

El pla de l’Ajuntament d’Almussafes per a la modernització de les infraestructures i els serveis dels seus dos polígons industrials comença el seu desenvolupament. L’executiu local, que compta amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris i Polígons Industrials (APPI) en la seua intenció de convertir aquestes dues zones en intel·ligents i innovadores per a augmentar el seu valor i atraure un major nombre d’empreses, comença aquest mateix cap de setmana les intervencions, que compten amb un total de quatre subvencions de l’Institut valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

“El nostre objectiu final és augmentar el valor d’aquests polígons per a atraure un major nombre d’empreses i estic convençut que podrem aconseguir-ho perquè anem tots a l’una: l’Ajuntament, la APPI i la Generalitat Valenciana”, assenyala l’alcalde, Toni González, qui recalca que el compromís del seu equip “és ferm i a llarg termini, és un treball que ja comença a donar els seus fruits i en poc temps veurem millores més que visibles per a totes les persones que visiten els polígons Joan Carles I i Nord”.

El consistori municipal iniciarà aquest divendres 14 de desembre a partir de les 22.30 hores aquest programa amb el projecte de repavimentació d’un tram de 6.727 metres quadrats de l’avinguda de la Foia i de la rotonda dels carrers Tramuntana i Ponent, amb la finalitat de millorar la circulació per l’esmentada via del parc industrial Joan Carles I. L’Ajuntament ha optat per dur a terme les obres durant el cap de setmana en horari diürn i nocturn, minimitzant al màxim els inconvenients quant a circulació i accés a les diferents empreses dels vehicles que diàriament transiten pel polígon.

La intervenció començarà amb el tancament al trànsit de la rotonda d’entrada al polígon, situada enfront de l’IES Almussafes i, per tant, també es tancaran tots els accessos a la mateixa. La zona quedarà barrada per motius de seguretat i es prohibirà el pas durant el desenvolupament de la intervenció, que es prolongarà com a màxim fins al diumenge a les 20 hores.
 
La subvenció de l’IVACE
 
L’IVACE ha concedit a la localitat un total de quatre subvencions per a dur a terme aquest procés de modernització global, dues per cada polígon industrial, sumant un total de 186.790,80 euros en ajudes a les quals l’executiu local aportarà altres 17.329,58 euros per a poder completar el finançament de les primeres mesures adoptades en aquesta estratègia. Entre altres accions, està previst el reasfaltat de diversos trams de vies, la col·locació de noves illetes de reciclatge, la instal·lació d’un sistema de videovigilància i la substitució de la senyalització.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME