JOVENTUT

Xiquets i jóvens d’Almussafes dissenyen el calendari municipal de 2019

“El Principito” és l’obra que identifica els dibuixos presentats des dels tres centres educatius

Demà divendres, s’inaugura l’exposició que arreplega les 48 imatges seleccionades per al nou almanac


La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Almussafes celebrarà, a les 19 hores de demà divendres 14 de desembre, l’acte d’entrega dels reconeixements al grup de jóvens que enguany mostren els seus dots artístics en el calendari editat pel consistori municipal per al 2019. L’acte també servirà per a inaugurar la mostra que exhibix els 48 dibuixos que protagonitzen els diferents mesos de l’any.

A les 19 hores de demà divendres, la cafeteria del Centre Cultural d’Almussafes acollirà l’acte d’entrega de premis als i les estudiants de la localitat, les creacions artístiques de les quals han sigut triades pel professorat per a il·lustrar en el calendari municipal de 2019, dedicat a l’obra “El princepet”. En total, s’han seleccionat 48 imatges, quatre per cada mes de l’any, i als seus autors se’ls farà entrega d’un llibre com a mostra d’agraïment pel seu esforç en l’elaboració dels treballs.

Serà precisament el regidor d’Educació, Pau Bosch, l’encarregat de dirigir-se al grup de premiats, a més de procedir a la inauguració de l’exposició amb les il·lustracions guanyadores, una mostra emplaçada en el hall del Centre Cultural que romandrà oberta fins al pròxim 6 de gener. “Un any més, esta iniciativa servix de nexe d’unió dels tres centres educatius, els CEIP Pontet i Almassaf i l’IES Almussafes, i a més permet que els nostres jóvens, d’entre 3 i 16 anys, ens mostren el seu gran potencial artístic”, destaca.

A finals de la setmana que ve, la ciutadania d’Almussafes podrà arreplegar en el Centre Cultural i de forma gratuïta, un exemplar del dit almanac, en el que també disfrutaran de les mencionades imatges. En el seu interior, cada mes està dedicat a un determinat passatge de la novel·la, l’obra més famosa de l’escriptor i aviador francés, Antoine de Saint-Exupéry, publicada a l’abril de 1943, i un dels llibres més venuts de tots els temps.

Categorías:JOVENTUT, NOTÍCIES