FESTES

Almussafes es vist de Nadal amb els cors rocieros valencians

Un any més, el Centre Cultural reunirà este diumenge 16 de desembre, a les 11 hores, a un total de 12 formacions

L’alcalde d’Almussafes i la presidenta de la Federació d’Entitats Culturals Andaluses, entre altres personalitats, assistiran a l’acte


El Festival de Nadales de la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de la Comunitat Valenciana (FECA) repetix escenari, un any més, a Almussafes. Diumenge que ve 16 de desembre, a les 11 hores, donarà començament la XXV edició del recital en la sala d’actes del Centre Cultural, que reunirà a autoritats i a representants dels 12 cors rocieros adscrits a centres culturals andalusos valencians que van a protagonitzar-ho, apostant novament per temes amb sabor nadalenc.

Els cors de les associacions integrades en la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de la Comunitat Valenciana (FECA) es preparen per a la celebració del seu tradicional festival de Nadal, un esdeveniment que enguany 2018 complix el seu primer quart de segle, una efemèride que se celebrarà en la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes diumenge que ve 11 de desembre, a les 11 hores.

Durant l’espectacle, que la localitat ja ha acollit en multitud d’ocasions, participaran un total de 12 grups, que oferiran al públic assistent una selecció de nadales en què no faltaran els ritmes més característics de la música típica del sud. Les guitarres sonaran davant de l’atenta mirada de les reines de les diferents entitats andaluses i dels integrants de les seues respectives localitats.

Una de les protagonistes serà la formació pertanyent al Centre Cultural Andalús d’Almussafes, el cor ‘Al Alba’, qui es prepara per a mostrar tot el seu potencial en este espectacle amb què es difon una xicoteta part del tresor artístic procedent de la comunitat autònoma andalusa.

A més dels músics i cantants, està prevista l’assistència del primer edil d’Almussafes, Toni González, de la presidenta de la federació organitzadora, Puri Torres, i membres de la seua Junta Directiva, així com la dels presidents de les entitats participants, que es reunixen per a celebrar esta festa tan assenyalada promovent la preservació de la cultura andalusa.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES