ECONOMIA

Tercera edició de la campanya ‘Tot al teu poble’ a Almussafes

L’Ajuntament sorteja 5.000 euros entre els veïns i veïnes que compren o requerisquen servicis de les 145 pimes adherides

Les paperetes per a participar s’entreguen als consumidors i usuaris en el moment de la compra des del passat 1 i fins al pròxim 20 de desembre


La tercera edició de la campanya comercial ‘Tot al teu poble’, impulsada per la Regidoria de Comerç per a incentivar les compres en la localitat de cara al Nadal està a punt de concloure. Des del passat dia 1 i fins a dijous que ve 20 de desembre, la clientela que adquirisca productes o contracte servicis en els negocis adherits a la iniciativa rep un tiquet que ompli amb les seues dades i que li assegura la seua participació en el sorteig que es realitzarà el divendres 21. Un any més, l’ajuntament es prepara per a repartir un total de 35 premis, quinze vals de 100 euros, deu de 150 i altres deu de 200 euros per a canviar-los en els 145 establiments participants fins al 5 de gener.

Durant el mes de desembre, el sector empresarial d’Almussafes afronta jornades en què es detecta un clar increment de les vendes, donada la proximitat de les festes nadalenques. Amb la finalitat de col·laborar amb el col·lectiu de comerciants i empresaris, el consistori municipal ha promogut novament la campanya comercial ‘Tot al teu poble’.

A més de difondre els múltiples beneficis d’adquirir els productes i servicis en botigues de proximitat, per la gran qualitat, l’atenció personalitzada i els bons preus, la Regidoria de Comerç incentiva durant estos dies l’economia local amb esta proposta que premia a la ciutadania amb 35 vals per valor de 100, 150 i 200 euros per a canviar en els establiments que han volgut sumar-se a esta tercera convocatòria.

L’ajuntament invertix un total de 5.000 euros en esta aposta que, a més de beneficiar a les pimes locals, suposa una disminució dels gastos que han d’afrontar les famílies durant este Nadal.

“Recolzem al col·lectiu de comerciants durant tot l’any amb multitud d’iniciatives i lògicament també ho fem en esta època en què el consum es multiplica de forma exponencial. Competir amb les grans superfícies és complicat, però estem convençuts de que moltes de les vendes poden i han de quedar-se en el municipi”, incidix l’edil de Comerç, Davinia Calataiud.

Entre el passat 1 de desembre i el pròxim dia 20, per cada compra realitzada en els negocis adherits es repartix un tiquet, que ha de ser omplit pel client amb les seues dades i depositat en les caixes habilitades per a la campanya. El sorteig es durà a terme el dia 21 de desembre a les 12 hores en la sala de plens de la casa consistorial. Els vals podran ser canviats del 26 de desembre al 5 de gener, estant obligats a gastar l’import exacte del val en els comerços adherits, per la qual cosa els comerciants no tornaran en cap cas diners en efectiu als premiats.

Categorías:ECONOMIA, NOTÍCIES