NOTÍCIES

Toni González aconseguix quasi 40 contractacions en tres setmanes de govern

El nou alcalde d’Almussafes assumix Ocupació, Indústria, Hisenda i Personal


El president de la nova corporació d’Almussafes, Toni González, ha decidit ostentar directament les competències relatives a Treball i Desenrotllament, Economia i Indústria, Hisenda i Personal, les quatre àrees de govern locals amb una major càrrega de treball i que requerixen d’una dedicació exclusiva. El treball realitzat per l’alcalde, durant les seues tres primeres setmanes al capdavant de l’executiu local, comença a generar els seus fruits, ja que, a hores d’ara, ha aconseguit inserir a aproximadament 40 veïns desempleats en diferents empreses.

Carretoners i peons han sigut les especialitats demandades per les sis empreses amb què Toni González va contactar per a aconseguir llocs de treball per als veïns d’Almussafes desempleats. “Durant els últims quatre anys com a grup en l’oposició, hem criticat públicament l’escàs esforç realitzat pels nostres antecessors en el govern per a aconseguir contractacions en Ford i en el polígon”, explica l’alcalde. Per això, la promesa electoral estrela del grup socialista es va centrar a disminuir la taxa de desocupació en el municipi. “Des del primer dia de govern vaig assumir directament la responsabilitat de reduir al màxim la desocupació en el nostre municipi, contactant directament amb els gerents de les firmes empresarials i reprenent les bones relacions amb la Factoria Ford i el parc industrial Rei Joan Carles I”, afig.

Fins a la data, de les esmentades converses s’han generat 40 noves contractacions i des de la Factoria Ford s’ha contactat, durant els últims dies, amb diferents veïns en desocupació, citant-los per a la realització de les proves psicotècniques, com a pas previ a la seua inserció. “Esta línia de treball, de dedicació exclusiva als veïns i de màxim compromís amb la qualitat dels servicis i el benestar és la que continuaré desenrotllant durant els quatre anys de la present legislatura”, comenta.

En este projecte de govern li acompanyen altres sis regidors. Teresa Iborra ha assumit les delegacions de Cultura, Medi Ambient i EPA; Ándrés López les d’Urbanisme, Obres i Servicis, Festes, Comunicació i Noves Tecnologies, Participació Ciutadana i Govern Obert; Paqui Oliver, les de Tercera Edat, Cementeri i Mercat; Faustino Manzano, les de Seguretat Ciutadana, Agricultura, Servicis Socials i Sanitat; i finalment, Davinia Calatayud, les de Joventut, Consum i Dona.

Categories: NOTÍCIES, OCUPACIÓ