NOTÍCIES

Neteja integral del carrer Cano durant esta setmana

Una setmana més, els operaris de la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes, en col•laboració amb els treballadors de l’Emcorp i Emcord, han continuat amb les labors de neteja exhaustiva de les vies públiques, zones verdes, places i contenidors del municipi. Des de dilluns passat 15, l’acció s’ha centrat en el carrer Cano, espai que han deixat impol•lut valent-se del sistema d’aigua a pressió.

A més, també han intervingut en el camp de futbol municipal, concretament en la seua zona d’estacionament, on han realitzat la poda de tota la vegetació existent. El Quarter de la Guàrdia Civil, que també disposa d’àmplies zones verdes, ha sigut així mateix objecte de les tasques de manteniment i poda.

Especial atenció s’ha prestat a la neteja dels parcs i jardins públics, especialment a aquells que s’han vist majorment afectats pels excrements dels estornells.

El pla de neteja exhaustiva de les vies públiques continuarà executant-se setmanalment amb la finalitat de mantindre totes les àrees del nucli urbà en òptimes condicions.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME