NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes àmplia en 1.709 m² l’aparcament públic gratuït de Lira Almussafense

El consistori municipal també obrirà en breu una nova zona d’estacionament entre els carrers Pinar i El Cano


Davant de la creixent demanda de places d’estacionament, principalment en aquelles zones del nucli urbà que disposen d’una major quantitat de blocs d’edificacions, l’executiu local continua treballant per oferir un nombre més gran de metres quadrats destinats a l’aparcament públic i gratuït. Actualment, està executant l’ampliació del pàrquing situat en el carrer Lira Almussafense per a aconseguir que oferisca quasi 4.000 metres quadrats i està en procés d’obertura d’una nova àrea dedicada a l’estacionament, els accessos de la qual estaran en els carrers Pinar i El Cano i que brindarà altres 1.653 metres quadrats de parquing.

Continua desenrotllant-se amb èxit l’ampliació dels espais d’aparcament públics i gratuïts en les àrees amb una major densitat de població. La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Almussafes ha emprés els treballs de condicionament d’una parcel•la privada d’1.709 m2 del carrer Lira Almussafense amb l’objectiu d’ampliar la zona d’aparcament emplaçada entre esta via urbana i el carrer Sant Cristòfol, a més de solucionar la situació d’abandonament . Amb una inversió total de 4.719€, les tasques consistixen en la neteja, refinat i compactat de la base existent i el posterior estés d’una capa de graves. En l’actualitat, esta acció ja està conclosa i tan sols resta procedir a la senyalització interior de l’àrea.

Quan finalitze la intervenció, que ha sigut possible gràcies a la firma d’un conveni d’arrendament amb el propietari del solar, l’àrea destinada a l’estacionament públic i gratuït comprendrà quasi 4.000 m2, amb la qual cosa es donarà resposta a la necessitat de solucionar la problemàtica de salubritat que afectava a la parcel•la, quant a desbroçament, neteja i desratització, a més de disposar de major espaci per als vehicles en esta zona del Pontet.

En estos moments, segons explica el regidor d’Urbanisme, Andrés López, “tenim subscrit el conveni per a disposar d’una nova zona d’aparcament, amb entrada des dels carrers Pinar i El Cano, amb la que els veïns d’este sector de la població disposaran de major espai per a estacionar els seus vehicles, vista la demanda existent”. La finca en què l’Ajuntament d’Almussafes habilitarà la nova àrea d’estacionament compta amb una superfície de 1.653 metres quadrats, “un ampli espai que beneficiarà no sols els veïns de la zona, sinó també a tots aquells usuaris que, en un moment donat, utilitzen l’esmentat servici”, afig.

L’Ajuntament d’Almussafes continua d’esta manera oferint aparcament en superfície gratuït amb el sistema iniciat en 2009, l’objectiu del qual és, a més de facilitar l’estacionament dels ciutadans en llocs pròxims a les seues vivendes, mantindre en les millors condicions de salubritat les finques urbanes sense edificar situades en la localitat.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME