FESTES

L’Ajuntament d’Almussafes convoca un certamen per a crear la portada del llibre de les festes

La Regidoria de Festes implica als veïns reprenent aquest certamen dotat amb 350€ de premi i al que solament poden presentar-se almussafenys


Els professionals del disseny i els aficionats a l’art tenen l’oportunitat de col•laborar en l’elaboració del llibre de les festes d’aquest 2016 participant en el concurs que s’acaba de convocar per a l’elecció de la coberta del mateix. Amb ell, l’Ajuntament d’Almussafes pretén motivar la participació dels veïns en la preparació dels actes proposats i premiar el talent local. Els treballs poden presentar-se fins al pròxim divendres 13 de maig en el Centre Cultural o per correu postal. Un d’ells es convertirà en el guanyador dels 350 euros que estan en joc, encara que la Regidoria de Festes ja ha anunciat que tots els candidats rebran un obsequi per la seua implicació en aquest projecte.

Pràcticament tot a punt per a donar la benvinguda a les Festes d’Almussafes 2016, el calendari festiu que cada any arriba fidel a la seua cita durant el mes de juliol i que suposa molts mesos de preparatius per part de l’Ajutament d’Almussafes, organitzador de l’agenda festiva. Entre les nombroses novetats amb les quals es presentarà l’edició d’enguany, es troba la convocatòria d’un concurs per a triar la coberta completa del llibre que arreplegarà tota l’oferta d’oci, esportiva i religiosa prevista pel consistori i les associacions per a aqueixes dates tan esperades per a tota la població.

“L’objectiu és implicar al màxim a tots els veïns perquè senten que les festes són seues i promocionar el treball dels professionals del disseny i amants de l’art de la localitat, per a donar-los un aparador públic en el qual puguen donar a conèixer el seu talent i la seua forma de plasmar sobre el paper amb una mirada creativa el que suposa per a Almussafes la celebració de les seues festes d’estiu”, explica el regidor de Festes i Participació Ciutadana, Andrés López.

L’Ajuntament, que constituirà un jurat integrat per l’alcalde o regidor en qui delegue, un dissenyador professional i diferents persones relacionades amb el món de la cultura i l’art, ha determinat que s’atorgarà un sol premi econòmic de 350 euros i que lliurarà a tots els candidats un diploma i un obsequi en agraïment a la seua participació i esforç demostrat. Així mateix, tots els originals presentats formaran part d’una exposició que s’inaugurarà el dijous 23 de juny a les 19 hores en el Centre Cultural.

Tal com reflecteixen les bases, que poden consultar-se en el portal municipal www.almussafes.net, poden participar en el concurs els veïns del municipi amb 18 anys complits, aportant fins a un màxim de dues obres, originals i inèdites, que incloguen la portada, la contraportada i les dues solapes, amb les mateixes mesures utilitzades durant els últims 10 anys per l’Ajuntament per a l’edició d’aquesta publicació. Els treballs poden presentar-se en qualsevol estil o tècnica que permeta ser foto-reproduïda i impresa en quatre colors, per la qual cosa es recorda als interessats que no seran admeses pel jurat les tintes metal•litzades ni fluorescents ni tampoc relleus o volums enganxats.

Les candidatures poden presentar-se personalment en la consergeria del Centre Cultural o per correu postal al carrer Ausiàs March número 20 d’Almussafes fins al pròxim divendres 13 de maig amb bastidor o sobre suport rígid per a facilitar el trasllat i l’exposició corresponent. A més, en un sobre gran haurà de figurar el text “Concurs. Portada *Llibre de Festes Almussafes 2016” i dins un altre sobre tancat en el qual queden clarament escrites les dades de l’autor, amb nom complet, edat, adreça postal i telèfon de contacte.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES