ESPORTS

Isabel Gimeno i la seua gossa Twix, del Club Esportiu Agility Almussafes, es classifiquen per al nacional

El vent i el fred protagonitzen la prova classificatòria celebrada en la localitat d’El Puig


El club d’ensinistrament caní de Almussafes continua destacant en les diferents proves a les quals es presenta. El cap de setmana passat del 27 i 28 de febrer va aconseguir classificar a dos dels seus membres per al Campionat Nacional de la Reial Societat Canina d’Almussafes. Isabel Gimeno i la seua gossa Twix van sumar els punts necessaris per a obtenir una plaça en aquest selecte grup en la categoria mini grau tres.

Els clubs Agility La Huella i El Hechizo Borden Collie van acollir el cap de setmana passat del 27 i 28 de febrer al Puig una nova prova puntuable per al campionat d’Espanya de la Reial Societat Canina Espanyola, competició que es va desenvolupar amb total normalitat a pesar que el fred i la pluja es feren notar durant les dues jornades d’intensa activitat en el circuit de la citada localitat de la comarca de l’Horta Nord, especialment el dissabte.

Esportiu Agility Almussafes va estar present en la competició amb alguns dels seus components més destacats. Amb pistes ideades pels jutges Iván Cubedo i Ramón Poble, la almussafenya Isabel Gimeno i la seua gossa Twix van aconseguir escalar fins a la primera posició en la categoria mini grau 3 aconseguint d’aquesta forma classificar-se per al campionat d’Espanya, en haver obtingut els punts suficients durant la sessió del diumenge.

“Des d’Esportiu Agility Almussafes donem l’enhorabona a les dues i animem a la resta del club a seguir conquistant podis durant el que queda de temporada”, expliquen des de l’entitat.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES