NOTÍCIES

La Junta contra el Càncer d’Almussafes recapta 1.200 euros en la col•lecta


«No t’imagines el que un euro posa en marxa» ha sigut el lema de la campanya de col•lecta anual que la Junta Local contra el Càncer d’Almussafes va celebrar el passat cap de setmana. Un any més, les dos jornades destinades a la solidaritat ciutadana en la lluita contra la malaltia del càncer van concloure amb una elevada recollida de fons, ja que les voluntàries van recaptar entorn d’1.200 euros, una xifra molt semblant a l’arreplega en la campanya petitòria de la passada edició.

Les integrants de la Junta Local contra el Càncer van destinar dos jornades a la campanya petitòria 2015, ja que divendres passat dia 5 la recaptació es va realitzar amb les tradicionals vidrioles verdes per les diferents vies públiques i, durant la jornada del dissabte 6, les voluntàries van instal•lar la taula petitòria en el parc Central.

Un any més, els fons arreplegats en la campanya anual aniran destinats al manteniment de diferents programes d’ajuda a malalts i familiars, així com a projectes d’investigació impulsats des de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. En l’actualitat, són prop de 565.000 les persones que participen en els programes de prevenció de l’AECC, associació que porta invertits 24,8 milions d’euros en investigació des del 2009.

Així mateix, 438.000 persones han rebut suport psicològic, social i emocional per part dels professionals i voluntaris, en les respectives seus, hospitals, residències d’acollida i domicilis.

Des de la presidència de la Junta Local es constata que l’esforç realitzat no tindria raó de ser sense el suport econòmic i desinteressat que ens brinden els veïns de la localitat, el que any rere any posen el seu granit d’arena en la campanya. Precisament ha sigut eixa solidaritat la que ha fet possible que s’hagen acumulat donatius per valor de 1.200 euros en esta primera activitat exercida en el marc de la seua col•lecta anual.

No obstant això, els esmentats fons augmentaran amb la col•laboració econòmica dels més d’1.000 euros que rebran del propi Ajuntament d’Almussafes, així com amb la venda de Bunyols que duran a terme durant el present any i amb El Sopar Solidària que celebraran durant les pròximes Fiestas Locales del mes de juliol.

Categories: NOTÍCIES, SANITAT