FESTES

La Festa s’il•lumina a Almussafes

El primer edil i la Reina i dames de les Festes 2016 protagonitzen l’encesa oficial de la il•luminació ornamental

El passeig del parc, seu de l’acte oficial que va reunir a la Cort d’Honor


Dissabte passat dia 2 de juliol, l’alcalde, Toni González, acompanyat per la Reina de les Festes 2016, Belén Godoy, i la seua Cort d’Honor, van procedir a la inauguració de les Festes Patronals d’enguany amb l’encesa oficial de les llums de la localitat, instal•lades expressament per a donar color i major visibilitat al programa festiu.

La Reina de les Festes d’enguany, Belén Godoy – que serà proclamada oficialment divendres que ve dia 8 -i les 18 dames que integren la seua Cort d’Honor, van participar en l’acte, a què també va assistir el president de l’executiu, Toni González.

Igual que el passat any, l’encesa de la il•luminació ornamental de la població va tindre lloc en el Passeig del Parc, per tractar-se del punt neuràlgic pel que discorren els principals esdeveniments de les Festes de Juliol, que ja han viscut diferents actes previs com la XXX Volta a Peu, el Festival Tambalea de DJ’s, el Festival de Bandes i el sopar de Quintes, entre altres.

Enguany, les Festes en honor a Sant Bartomeu i a la Santíssima Cruz comptaran amb un total de 16 carrers parits en ple centre històric, deu més que en l’anterior campanya, a més d’incloure’s de nou les tres entrades d’accés al municipi, emplaçaments urbans per als que l’Ajuntament d’Almussafes ha llogat diferents models ornamentals d’il•luminació de baix consum, amb l’objectiu de complir amb els paràmetres de l’estalvi energètic. “Estem molt satisfets d’haver aconseguit un increment de la il•luminació ornamental en estes Festes Patronals amb el mateix pressupost econòmic, explica Andrés López.

Categories: FESTES, NOTÍCIES