FESTES

Més de 1.500 persones reunides al sopar de quintes d’Almussafes del passat dissabte 2 de juliol

Els clavaris i clavariesses de 2016, organitzadors d’aquest esdeveniment que va reunir en el pati del col•legi Almassaf a persones d’entre 18 i 80 anys


Un día després de la tercera edició del sopar de quintes d’Almussafes toca fer balanç. El pati del col•legi Almassaf va reunir més de 1.500 persones d’entre 18 i 80 anys des de les 21 h. en aquest multitudinari esdeveniment organitzat pels clavaris i les clavariesses que va oferir una nit de diversió per a tots els veïns. Es lliuraren diversos guardons a la quinta més nombrosa i a la més antiga i també a la que portava la millor samarreta commemorativa de l’acte. Els participants clausuraren la nit ballant al ritme de la millor música en la macro discomòbil que es desenvolupà en el mateix recinte.

Es tracta d’una de les activitats més multitudinàries de totes les que tenen lloc durant les Festes Patronals de 2016 a Almussafes. Malgrat haver-se celebrat en tan sol tres ocasions, el sopar de quintes s’ha convertit ja en un dels clàssics de l’estiu en la localitat per conjugar festa, retrobament i diversió. Els organitzadors d’aquest divertit esdeveniment, els clavaris i clavariesses de 2016, ho tenien tot preparat per a donar començament a aquesta nova edició, que se celebrà el passat dissabte 2 de juliol a partir de les 21 h. en el pati del Centre d’Educació Infantil i Primària Almassaf.

En total, hi havia 1.450 persones de 54 quintes diferents, a les quals se sumaven els quasi 60 integrants de l’organització, per la qual cosa finalment foren més de 1.500 els almussafenys que formaren part del sopar. Cadascun abonà 6 € pel seu tiquet, que incloïa picada, beguda i postres.

Segons el càlcul realitzat, es reuniren 54 quintes des de la de 1998 a la de 1936, convertint la cita en un autèntic esdeveniment intergeneracional del que formaren part persones d’entre 18 i 80 anys. Tal com és habitual, cadascuna de les quintes s’assegué en una taula diferent i anà identificada amb la seua pròpia samarreta, dissenyada exclusivament per a l’ocasió, circumstància que va omplir el pati del recinte escolar d’abundant colorit.

Durant la vetlada es lliuraren diversos premis. Concretament, a la cinquena més nombrosa, que fou la de 1966, a la més major, que fou la de 1936, així com a la que lluïa la samarreta més original, decisió que recaigué en la quinta del 64 i que es va fer pública durant el transcurs de l’esdeveniment, en el qual l’Ajuntament d’Almussafes col•labora activament.

La música de la macro discomòbil que sonà des de l’escenari situat en el mateix espai posà la guinda a una nit per a recordar.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES