NOTÍCIES

L’ Ajuntament d’Almussafes realitza diverses intervencions en el col•legi Pontet


El consistori municipal ha aprofitat l’estiu per a insonoritzar el menjador, substituir el parquet per paviment en un aula, pintar les tanques de fusta del pati i reparar unes esquerdes situades en la cornisa de la zona situada al costat del parc. Per a dur a terme el projecte, s’han invertit al voltant de 15.000€. Està previst que després d’aquestes obres en el CEIP Pontet l’Equip de Govern es reunisca en breu amb els responsables del CEIP Almassaf per a què els traslladen les seues necessitats i emprendre els canvis que siguen necessaris amb el pressupost disponible.

Aprofitant l’estiu, amb l’absència d’activitat que açò comporta per a un col•legi, l’Ajuntament d’Almussafes ha realitzat diferents actuacions de manteniment en el Col•legi d’Educació Infantil i Primària Pontet amb l’objectiu de resoldre algunes deficiències detectades pel claustre de professors.

Les empreses Asilamientos Valdur, Construcciones Copoví, Almain, Pintures Olmos i Persianes Ramsal han sigut l’encarregades d’efectuar les reformes, que han consistit en la insonorització del sostre del menjador, la substitució del parquet per paviment en un aula, la reparació d’unes esquerdes situades en la cornisa d’un dels patis i la pintura de la tanca de fusta que separa els espais de l’àrea d’esbarjo i de la part exterior d’un lavabo situat en la zona de jocs dels alumnes d’Educació Infantil, aquesta última amb pintura de pissarra per a aprofitar la paret com a zona d’escriptura. A més, s’han reparat algunes persianes. Les intervencions, el preu de les quals ha ascendit a al voltant de 15.000€, s’han desenvolupat durant els mesos de juliol i agost i han sigut sufragades per l’Ajuntament d’Almussafes.

La insonorització del sostre del menjador, que ha sigut la intervenció més important realitzada, i en el qual mengen cada dia al voltant de 150 alumnes, s’ha realitzat instal•lant plaques desmuntables d’escaiola, en les quals s’ha inserit el nou sistema d’il•luminació. El sòl d’una de les sales de tutoria infantil ha sigut una altra de les estades que han patit canvis. En ella, el parquet estava completament deteriorat i ha sigut necessari substituir-ho pel mateix tipus de paviment que cobreix tot l’interior del col•legi.

Per a la directora del centre, Estefanía Pastor, «aquestes obres suposen una millora en la qualitat del nostre treball i açò redundarà en la qualitat dels resultats i també en la salut dels alumnes, sobretot en el cas de la insonorització del sostre del menjador, on a voltes resultava impossible estar a causa del soroll».

El regidor d’Educació, Pau Bosch, assegura que «l’Ajuntament ha realitzat un gran esforç per a solucionar aquestes deficiències i romandrà sempre atent a les necessitats dels centres educatius de la localitat, ens tindran sempre que faça falta per a contribuir a la millora del servei oferit als alumnes».

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME