NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes construeix 30 nous nínxols en el Cementeri Municipal

L’obra, que va començar al juliol, estarà finalitzada el pròxim mes d’octubre


El consistori està executant durant els mesos de juliol, agost i setembre un projecte de construcció de 30 nous nínxols en el cementeri local amb els quals es garantirà espai de sepultura suficient per als pròxims cinc anys. El cost total de la inversió ascendeix a 41.635 €.

L’Ajuntament d’Almussafes està duent a terme les tasques per a l’ampliació de l’espai disponible per a la sepultura en el Cementeri Municipal de la localitat. Per a açò, ha iniciat les obres d’edificació de 30 nous nínxols, distribuïts en tres files de deu nínxols cadascuna en la zona més nova d’aquest equipament públic. L’aspecte exterior d’aquestes noves places serà similar al dels nínxols ja construïts, amb rajola caravista color crema.

El constructor Ángel Domingo Soto és el que està alçant aquesta construcció pressupostada en 41.635€ i que estarà finalitzada durant el pròxim mes d’octubre. Amb aquestes noves places, “hi haurà espai suficient para, almenys, els pròxims cinc anys”, assenyala el regidor d’Obres i Serveis, Andrés López.

Aquesta intervenció se suma a les primeres realitzades per l’actual equip de govern en aquesta infraestructura pública, que van consistir en l’adquisició d’una porta d’emergència per a facilitar l’eixida dels usuaris i d’una nova escala amb rodes amb la qual acostar-se als nínxols situats en la part alta. A més, tal com va anunciar recentment la regidora de Cementeri, Paqui Oliver, “en breu es va a procedir a la plantació de diversos arbres i plantes en l’entrada del recinte”.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME