TAULER d'ANUNCIS

INFORMACIÓ: OBRIM QUASI LA TOTALITAT DE LES INSTAL.LACIONS ESPORTIVES A L’AIRE LLIURE D’ALMUSSAFES EL PRÒXIM DILLUNS 8 DE JUNY

ℹ️ Obrim quasi la totalitat de les instal.lacions esportives a l’aire lliure d’Almussafes, el pròxim dilluns dia 8 de juny, per a la qual cosa l’Ajuntament ha establert un protocol de mesures preventives i de seguretat que caldrà complir per part dels clubs i també dels esportistes a títol individual.

🗓 El calendari previst també contempla que tant el Poliesportiu Municipal com el Pavelló Esportiu i el camp de futbol obriran les seues portes el dilluns 15 de juny. En els pròxims dies informarem dels horaris i reserves d’ús d’aquestes dependències esportives.

👉 Et mostrem, així mateix, les normes generals i les mesures d’higiene i prevenció que s’aplicaran en totes les instal·lacions per la COVID19.

📑 Consulta el Pla de Desescalada Esportiva d’Almussafes, adaptat a la pandèmia de la Covid 19, un document en continua revisió que podrà ser modificat, ampliat o actualitzat en base a les directrius establertes pel Govern o a les noves instruccions de les autoritats sanitàries competents en base a l’evolució de la pandèmia. ENLLAÇ al Pla de Desescalada Esportiva d’Almussafes.

Informació en valencià

Informació en espanyol

Categorías:TAULER d'ANUNCIS