ESPORTS

En Almussafes es jugaran les finals provincials dels JECV de València de frontó parelles

Diumenge que ve 19 de gener jugaran 11 escoles de la província. El Puig i Massamagrell seran les escoles més destacades


Les finals del provincial de València es disputen aquest pròxim diumenge 19 de gener, a partir de les 9 hores del matí, al frontó municipal ‘ José Ventura Salvador’ d’Almussafes.

Jugaran un total d’11 escoles: El Genovés, La Murtera, Massamagrell, Meliana, Oliva, El Puig, Algimia, Marquesat, Godelleta, Montserrat i Vinalesa. Les escoles amb més representació en les finals són Massamagrell i El Puig, amb quatre finalistes respectivament, i a més lluitaran pel títol provincial en tres categories. L’escola del Puig, un any més, és favorita en la modalitat de les tres parets per a conquistar els ors en la modalitat, en una de les localitats amb major tradició.

A més d’aquestes escoles estaran en les finals absolutes les escoles de Meliana, amb dos equips, Montserrat i Vinalesa, la gran revelació d’aquesta edició que torna a estar amb les millors lluitant per un títol provincial. La temporada passada els triomfadors van ser Moixent, en categoria benjamí, El Puig, en categoria aleví, Massamagrell, en categoria infantil, Montserrat, en categoria cadet i El Puig, en categoria juvenil. En les finals per la tercera plaça s’han colat escoles que a poc a poc amb entrenament i esforç estan amb els millors com La Murtera i Marquesat.

Les finals del provincial d’Alacant seran el diumenge 26 de gener. Els millors equips dels provincials de Castelló, Alacant i València jugaran la fase final Autonòmica de frontó parelles diumenge que ve 2 de febrer.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES