MAJORS

El col·lectiu de majors d’Almussafes visita l’exposició ‘Memòria de la Modernitat’ a Alzira

La visita guiada es va dur a terme ahir dimecres 14 de febrer i durant la mateixa els assistents van comptar amb la col·laboració d’un guia

La mostra reuneix un total de 120 obres de l’extens patrimoni artístic de la Diputació de València, que supera les 4.000 creacions


Ahir, dimecres 14 de febrer a la vesprada, un grup de 21 persones del col·lectiu de majors d’Almussafes van realitzar una visita guiada a l’exposició ‘Memòria de la Modernitat’, mostra pictòrica de la Diputació de València que durant aquestes setmanes acull el Museu Municipal d’Alzira, conegut com el MUMA.

Al llarg de 2 hores, els assistents a aquesta activitat organitzada per la Regidoria de la Tercera Edat de l’Ajuntament d’Almussafes, entre els quals es trobava la pròpia edil Paqui Oliver, van tindre l’oportunitat de conéixer a fons el contingut de les obres exposades gràcies a la col·laboració d’un guia expert en art.

‘Memòria de la Modernitat’ reuneix un total de 120 obres de les més de 4.000 que integren el patrimoni artístic de la Diputació de València. La institució està portant la iniciativa a diverses localitats de la província per a acostar als ciutadans les obres de pintors tan destacats com Joaquín Sorolla, Ignacio Pinazo, Mariano Benlliure, Carmen Calvo i Equip Crònica.

Entre les novetats d’aquesta mostra itinerant que, segons el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, pretén “democratitzar l’art i el patrimoni de les institucions públiques”, destaca ‘El tribunal dels aigües’ de l’artista valencià Bernardo Ferrándiz, l’escultura ‘El saque’ i ‘nous’ dibuixos de Pinazo. Tots aquests podran gaudir-se fins al pròxim mes de març en la pinacoteca alzirenya.

Categorías:MAJORS, NOTÍCIES