ESPORTS

El Frontó Municipal d’Almussafes estrena marcador electrònic i sistema de megafonia

L’Ajuntament de la localitat adquireix aquests dispositius dins del seu pla per a millorar les instal·lacions esportives de la població

La seua inauguració es va dur a terme coincidint amb la celebració en el recinte de la final de la Copa Generalitat de Frontó de les categories Sènior i Juvenil


La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes ha invertit 3.000 euros en l’adquisició d’un marcador electrònic digital i un sistema de megafonia portàtil per al Frontó Municipal de la localitat, que està situat en el Poliesportiu de la població. Amb aquestes incorporacions la infraestructura continua amb el seu procés de modernització mentre segueix convertint-se en seu d’importants competicions de pilota valenciana. L’última d’aquestes trobades esportives, la final de la Copa Generalitat de Frontó de les categories Sènior i Juvenil, es va celebrar el passat diumenge 11 de febrer. L’equip de Quart de les Valls va vèncer en Sènior i el de Montserrat va aconseguir la victòria en Juvenil.

L’Ajuntament d’Almussafes continua endavant amb la posada en marxa d’iniciatives dirigides a la millora dels recintes esportius de titularitat pública. El passat diumenge 11 de febrer, coincidint amb la celebració en el Frontó Municipal de la localitat de la final de la Copa Generalitat de Frontó de les categories Sènior i Juvenil, la Regidoria d’Esports va estrenar un marcador electrònic digital i un sistema de megafonia portàtil amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de les partides que acull l’espai.

Es tracta d’uns dispositius en els quals el consistori ha invertit al voltant de 3.000 euros i que faciliten el seguiment de les puntuacions de les nombroses competicions de pilota valenciana que se celebren en aquesta infraestructura al llarg de l’any. “A més de ser la seu del Club de Pilota Valenciana de la localitat, en aquest recinte es duen a terme nombrosos campionats d’àmbit autonòmic i la nostra intenció és que Almussafes continue sent l’escenari d’aquests tornejos”, destaca el regidor d’Esports, Pau Bosch.
 
Copa Generalitat de Frontó
 
La final de la Copa Generalitat de Frontó de la categoria Sènior es va saldar amb la victòria de la formació de Quart de les Valls, amb Moro i Àlex, sobre la de la Pobla de Vallbona, que estava representada per Pasqual i Zarzo (24-41). Pel que fa a la final de la categoria juvenil, l’equip de Montserrat es va imposar al de Vinalesa per 37 a 41.

Tal com ocorre amb el cas de Quart de les Valls, l’equip de Montserrat és el primer a proclamar-se campió de la Copa Generalitat en dues modalitats diferents, galotxa i frontó, els de la ribera en categoria juvenil. L’edil d’Esports va participar en el lliurament de trofeus juntament amb representants de la Generalitat Valenciana, la Federació de Pilota i també de les localitats dels campions del torneig.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES