AJUDES

Almussafes rebrà 682.622 euros del Pla d’Inversions de la Diputació 2020-2021

El consistori de la localitat podrà utilitzar aquests diners per a la millora d’edificis públics i serveis


L’Ajuntament d’Almussafes disposarà en breu d’un total de 682.622,21 euros procedents del Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València. Aquesta és la quantitat que se li ha assignat al municipi després de la valoració realitzada per la corporació provincial per a repartir un total de 140 milions d’euros en ajudes directes a totes les poblacions integrades en el citat territori. D’aqueixa quantitat, les comarques de la Ribera rebran 27.168.996 euros.

“Amb aquests diners podrem posar en marxa nous projectes que ens permeten continuar millorant la qualitat de les infraestructures i serveis a disposició de la ciutadania”, afirma l’alcalde, Toni González, sobre una convocatòria que per primera vegada ha tingut en compte qüestions com el desenvolupament de plans relacionats amb la Igualtat, la distribució urbana i la mobilitat sostenible, així com la posada en marxa d’accions vinculades als objectius de desenvolupament sostenible inclosos en l’Agenda 2030 de l’ONU i el govern d’Espanya.

Un 34% dels 140 milions d’euros que integren el pressupost d’aquest pla bianual s’ha distribuït de manera equitativa entre els 264 ens locals, mentre que un altre 30% s’ha concedit en funció de la població i un 10% segons la superfície. S’han mantingut respecte a edicions anteriors altres criteris objectius com la taxa de desocupació, el cost per prestació de serveis públics, l’existència de nuclis històrics amb valor patrimonial i formar part del Pacte de les Alcaldies, entre altres.