ASSOCIACIONS

L’Associació de Parcs i Polígons Ribera Baixa recol·lecta més de 1000 quilos d’aliments per a Cáritas

Durant dos mesos, empreses de l’entorn industrial d’APPI han recollit aliments no peribles en una campanya solidària impulsada per l’Associació de Parcs i Polígons Industrials Ribera Baixa


L’Associació de Parcs i Polígons Ribera Baixa recol·lecta més de 1000 quilos d’aliments per a Cáritas

En total, s’han recaptat més de 1000 quilos d’aliments que van ser entregats a Cáritas Parroquial de l’Alcúdia per Romina Moya, gerent de l’entitat, i Adriana Moncada, ambdues en representació d’APPI.

Les empreses que han participat en aquesta iniciativa han sigut Benteler, Eines, Aktrion, Transfesa, Ercros, Gi Group, Antolín Autotrim i Umivale. A més, TLT s’ha encarregat del transport de tots els productes fins a les instal·lacions de Cáritas Parroquial de l’Alcúdia.

Durant dos mesos, treballadors, col·laboradors, directius i altres usuaris de les àrees industrials gestionades per APPI han anat reunint tot tipus de productes no peribles per tal de col·laborar en aquesta iniciativa solidària impulsada per l’associació.

En total, entre totes les empreses participants, han aconseguit reunir un poc més d’una tona de productes que la pròxima setmana seran entregats a Cáritas.

Des de la Junta Directiva d’APPI han volgut donar les gràcies als seus associats per la seua implicació en totes les iniciatives que es posen en marxa des de l’associació.