ASSOCIACIONS

El col·lectiu de majors d’Almussafes dissenya adorns nadalencs

En el taller pràctic, impartit per Araceli Ortiz, secretària de la UDP comarcal, el grup ha demostrat el seu talent

Els objectes decoratius estan exposats aquesta setmana en la Llar dels Jubilats, espai en el qual també s’ha impartit el curs


El col·lectiu de majors d’Almussafes dissenya adorns nadalencs

Després de l’aturada obligada del passat any a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, enguany la Unió Democràtica de Pensionistes Comarcal Ribera Alta, en col·laboració amb l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes i la Regidoria de Majors de l’Ajuntament de la localitat, han pogut reprendre una gran quantitat d’activitats anuals. Entre elles, el taller de motius nadalencs que s’organitza el mes de novembre i que en aquesta quarta edició ha obtingut de nou un gran acolliment.

Araceli Ortiz, secretària de la UDP comarcal, ha sigut de nou l’encarregada d’impartir aquest curs en el qual s’han elaborat diferents elements propis d’aquesta època de l’any, com a centres de taula, arbres de Nadal, boles de decoració i ninots de neu, entre altres objectes.

Un total de nou  dones majors han assistit a les sessions pràctiques, celebrades els dilluns, dimecres i divendres, de 16 a 18 hores entre el 8 i el 22 de novembre en la Llar dels Jubilats, en les quals a més d’aprendre, desenvolupar la seua imaginació i creativitat, han représ el contacte amb altres veïnes.

El grup inscrit ja ha conclòs les diferents manualitats que serviran per a decorar els seus domicilis de cara al Nadal i hui dimarts, 23 de novembre, han inaugurat l’exposició que incorpora el conjunt de treballs creats per les alumnes, que es podrà visitar durant tota la setmana en la seu de l’associació.

La presidenta comarcal, María Blazquez, el president de l’associació almussafenya, José Doria, i la regidora de Majors, Paqui Oliver, han visitat la mostra i han destacat la importància de participar en aquesta mena d’iniciatives que aposten per un envelliment actiu i saludable. De fet, des de la UDP Comarcal es vol ampliar el projecte, consolidat ja a Almussafes, a les altres localitats de la Ribera Alta.