CELEBRACIONS

Yolanda López Natividad, triada Reina de les Festes 2019 d’Almussafes

La jove, presentada per la ‘Associació Cultural Paleta i Pinzell’, va ser seleccionada per sorteig el passat divendres 3 de maig en un acte celebrat en el Centre Cultural

Miriam Marco Alfonso, que va participar en representació del ‘Club de Bàsquet Almussafes’, serà la seua dama d’honor


Yolanda López Natividad va ser seleccionada el passat divendres 3 de maig per a ocupar el lloc de Reina de les Festes d’Almussafes. El sobre amb el seu nom va ser el triat a l’atzar per la seua predecessora en el càrrec, María Pilar Revert Soriano, durant una cerimònia en la qual tant ella com la seua companya Miriam Marco Alfonso, la seua dama d’honor, van estar abrigallades per familiars, amics i conciutadans. Ambdues van rebre les felicitacions de la corporació municipal i de la resta de persones assistents a l’acte, en el qual es van avançar algunes de les iniciatives que es duran a terme durant el període festiu, es va disparar un castell de focs artificials i es va oferir un vi d’honor.

El passat divendres 3 de maig a les 22 hores es va dur a terme a la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes la cerimònia en la qual es va triar a la nova Reina de les Festes. La jove Yolanda López Natividad, presentada per la ‘Associació Cultural Paleta i Pinzell’, va resultar seleccionada en aquest procés en el qual també va participar Miriam Marco Alfonso, qui, presentada per el ‘Club de Bàsquet Almussafes’, es convertirà en la seua dama d’honor. Com marca la tradició, la Reina de les Festes 2018, María Pilar Revert Soriano, va ser la persona encarregada de triar a l’atzar un dels dos sobres dipositats a l’urna per les candidates.

“Al principi no estava nerviosa però després, quan vaig escoltar el meu nom, sí. No sabia què dir perquè no m’havia preparat absolutament res. Tinc moltes ganes de començar”, va expressar Yolanda López al final de l’acte. Per part seua, la seua companya Miriam Marco, va assegurar que “des de ben xicoteta veia a les dames vestides de blanc i sabia que jo volia ser dama quan fóra el meu moment” i es va mostrar convençuda que enguany viurà les festes patronals amb major intensitat. 

La primera a felicitar totes dues per l’aventura que inicien va ser María Pilar Revert. “Enhorabona perquè gaudireu moltíssim d’aquestes festes. Sou les protagonistes. Feu unió i molta pinya juntament amb els vostres acompanyants, amics, i familiars als quals també involucrareu… gaudireu molt i serà inoblidable”. L’alcalde, Toni González, també va voler donar-los l’enhorabona, va aprofitar el seu discurs per a instar-los a “gaudir a tope en tots i cadascun dels actes als quals assistireu” i va agrair l’esforç de les seues famílies. Finalment, el regidor de Festes, Andrés López, va posar recalcament en la col·laboració mostrada per les entitats culturals, religioses, cíviques i esportives en l’elaboració de l’agenda festiva.

Les persones assistents a l’acte van gaudir a continuació d’un castell de focs artificials a l’esplanada del Centre Cultural, després del qual van compartir l’alegria i l’emoció de les joves en un vi d’honor oferit pel consistori municipal en el hall de la infraestructura. El programa s’obrirà oficialment al pati del CEIP Almassaf el pròxim divendres 5 de juliol, jornada en la qual se celebrarà la presentació que servirà per a coronar a Yolanda López com a màxima representant de les festes almussafenyes, en les quals durant al voltant d’un mes es desplegarà un ampli ventall d’activitats culturals, lúdiques i religioses dirigides a tota la ciutadania.

Categorías:CELEBRACIONS, FESTES, NOTÍCIES