BIBLIOTECA

Almussafes amplia l’horari de la seua biblioteca durant el període d’exàmens

L’Ajuntament mantindrà aquesta modificació en vigor del dilluns 13 de maig al dissabte 29 de juny

Al desembre i gener prop d’un miler d’estudiants van utilitzar aquest servei per a la preparació de les assignatures


Del dilluns 13 de maig al 29 de juny, la Biblioteca Pública Municipal d’Almussafes oferirà un horari especial a la ciutadania perquè els i les estudiants puguen utilitzar la infraestructura per a la preparació de les seues proves de final de curs. L’edifici romandrà obert de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 2 h i els dissabtes de 9 a 14 h i de 16 a 22 h. Com sempre, els préstecs, les devolucions, la connexió a Internet i la consulta de volums haurà de realitzar-se en l’horari habitual d’obertura.

La Biblioteca Pública Municipal d’Almussafes es converteix amb l’arribada dels exàmens en el punt de trobada dels i les estudiants de la localitat, els qui trien aquesta infraestructura per a la preparació de les proves per l’ampli espai, la tranquil·litat i la comoditat de les instal·lacions. En la recta final del curs, i tal com ve fent en els últims anys, l’Ajuntament tornarà a ampliar l’horari d’obertura per a facilitar la concentració i col·laborar en el procés d’aprenentatge de les matèries en les quals està matriculat l’alumnat.

A partir del dilluns 13 de maig i fins al dissabte 29 de juny, la biblioteca romandrà oberta de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 2 h i els dissabtes de 9 a 14 h i de 16 a 22 h. El Departament de Cultura manté així les dues hores diàries addicionals afegides entre setmana en l’anterior període d’exàmens, que es va desenvolupar entre desembre i gener, per la qual cosa la infraestructura podrà utilitzar-se fins a les dues de la matinada per a estudiar i no fins a les 24 h, com succeïa en anteriors períodes extraordinaris.

Els serveis de biblioteca (préstecs, devolució, connexió a Internet, consulta) s’atendran en l’horari habitual d’obertura, és a dir de 9.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20 h. Segons els càlculs del consistori, en l’anterior ampliació es van comptabilitzar prop d’un miler de persones usuàries repartides de dilluns a dissabte, la qual cosa suposen una mitjana de 165 estudiants per jornada. Els dijous, amb 215 persones de mitjana, van ser els dies de major afluència i la franja més concorreguda la que va de les 20 a les 22 h.

Categorías:BIBLIOTECA, NOTÍCIES