CELEBRACIONS

Almussafes tria aquest divendres a la seua Reina de les Festes de 2019

L’acte, en el qual es realitzarà el sorteig entre les dues candidates presentades, se celebrarà a les 22 hores a la sala d’actes del Centre Cultural

El regidor de Festes, Andrés López, avançarà algunes de les propostes que el consistori inclourà en l’agenda d’esdeveniments


Yolanda López Natividad i Miriam Marco Alfonso opten demà, divendres 3 de maig, a convertir-se en la Reina de les Festes 2019 d’Almussafes. Presentades per l’Associació Cultural Paleta i Pinzell i el Club de Bàsquet Almussafes, respectivament, totes dues joves participaran en l’acte que se celebrarà a partir de les 22 hores en el Centre Cultural de la població, en el qual l’Ajuntament aprofitarà per a avançar les principals novetats previstes per al període festiu que abastarà al voltant d’un mes entre finals de juny i gran part de juliol. L’elecció, que com cada any es realitzarà per sorteig, és una de les iniciatives més esperades per la ciutadania.

El compte arrere per a l’inici de les festes patronals d’Almussafes començarà aquest divendres 3 de maig amb l’elecció de la Reina de les Festes 2019, un esdeveniment que se celebrarà a les 22 hores a la sala d’actes del Centre Cultural i que estarà obert a tota la ciutadania que desitge conéixer en persona el nom de la jove que representarà a la població en els principals actes culturals de l’any.

En aquesta ocasió han sigut dues les entitats que han presentat candidates a una selecció que, novament, es realitzarà per sorteig durant la vetlada i amb la Reina de les Festes de 2018, María Pilar Reverter, com a mà innocent. L’Associació Cultural Paleta i Pinzell ha optat per Yolanda López Natividad i el Club de Bàsquet Almussafes per Miriam Marco Alfonso. Una d’elles es convertirà en la nova Reina de les Festes, mentre que l’altra serà la seua dama d’honor. Ambdues rebran un detall commemoratiu i un ram de flors en senyal d’agraïment pel compromís que assumeixen.

Durant l’acte, el regidor de Festes de l’Ajuntament del municipi, Andrés López, avançarà algunes de les activitats que conformaran l’agenda prevista per a les pròximes festes patronals, que es desenvoluparan al llarg d’un mes amb una important presència en les iniciatives de l’ampli teixit associatiu de la població, juntament amb el qual l’Ajuntament organitzarà les diferents propostes. L’alcalde, Toni González, tancarà l’acte amb un discurs que donarà pas a un emotiu castell de focs artificials que es dispararà a l’esplanada de la infraestructura per a posar el fermall a una de les cerimònies més esperades per la ciutadania.

Categorías:CELEBRACIONS, FESTES, NOTÍCIES